امروز : 27 مرداد 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
لیست اخبار صفحه :137
مبتلایان به زخم معده، غلات سبوس دار مصرف کنند

مبتلایان به زخم معده، غلات سبوس دار مصرف کنند

در بیماری زخم معده، مصرف تمام غلاتی که بدون چربی فرآوری می شوند، مجاز است و با مصرف حداقل نیمی از غلات روزانه به صورت سبوس دار می توان از بروز عوارض این بیماری جلوگیری کرد.

کارگاه آموزشی "جدول ارزش تغذیه ای بر روی بسته بندی محصولات غذایی"

کارگاه آموزشی "جدول ارزش تغذیه ای بر روی بسته بندی محصولات غذایی"

بدینوسیله باطلاع مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و آزمایشگاه کنترل غذا می‌رساند کارگاه آموزشی تحت عنوان "جدول ارزش تغذیه ای بر روی بسته بندی محصولات غذایی" توسط این معاونت و با حضور جناب آقای دکتر اسماعیل زاده برگزار می شود .