امروز : 26 مرداد 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
لیست اخبار صفحه :129
سالم ترین نان، نان سبوسدار است

سالم ترین نان، نان سبوسدار است

انی که از آرد کامل و سبوسدار تهیه می شود و با خمیر مایه و بدون جوش شیرین به عمل می آید و با حرارتی ملایم، یکنواخت و شعله غیر مستقیم پخته می شود، سالمترین نان است.

  ماده موجود در کشمش از تخریب سلول ها جلوگیری می کند

ماده موجود در کشمش از تخریب سلول ها جلوگیری می کند

میوه خشک شده ی انگور یا کشمش حاوی ماده موثره ای به نام فنول است. فنولهایی که در میوه ها یافت می شوند، فعالیت های آنتی اکسیدانی دارند و از تخریب های سلولی، که در بدن رخ می دهند و پایه اکسیژنی دارند، جلوگیری می کنند.