امروز : 03 دی 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1401/01/28 - 09:09
  • 136
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZP7h

سرپرست دانشگاه در دیدار با پرسنل معاونت غذا و دارو تاکید کرد:

لزوم اتخاذ روش های جدید برای کسب منابع جدید



سرپرست دانشگاه، بر لزوم اتخاذ روش های جدید برای کسب منابع جدید به منظور رفع نیازهای مالی تاکید کرد.



 



به گزارش وب دا، دکتر کورش ساکی در دیدار با مسئولین و پرسنل معاونت غذا و دارو دانشگاه، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات اظهار داشت: روش های سنتی موجود پاسخگوی این همه نیاز و شکاف نیست و بایستی به دنبال کسب منابع جدید مالی باشیم.



 



وی، با اشاره به ظرفیت و پتانسیل منطقه کاشان به دلیل وجود شرکت های دارویی و تجهیزات افزود: ضروری است راهکارهای جدیدی برای رفع مشکلات و موانع موجود اتخاذ شود.



 



دکتر ساکی، با اشاره به مزیت اداره شدن دانشگاه های علوم پزشکی کشور به صورت هیات امنایی تصریح کرد: دانشگاه ها بر این اساس می توانند در راستای حفظ و ارتقای سلامت جامعه تصمیم گیری کنند.



 



وی، ضمن تاکید بر تشدید بازرسی ها در تمام حوزه های غذا و دارو، قول مساعد جهت خرید دستگاهHPLCبرای آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه را داد.



 



سرپرست دانشگاه، ضمن تاکید بر تشکیل نشستی بعد از ایام ماه مبارک رمضان، از بخش های مختلف این معاونت بازدید کرد.



 



معاون غذا و دارو دانشگاه نیز در این نشست، گفت: معاونت غذا و دارودر سال 1385 به منظور نظارت بر دارو و مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از معاونت درمان دانشگاه جدا گردید و به عنوان یکی از معاونت های دانشگاه فعالیت خود را آغاز نمود.



 



دکتر محسن تقی زاده افزود: این معاونت به عنوان یکی از بازوهای اجرایی دانشگاه عهده دار تأمین و ارتقاء سلامت و امنیت مواد غذایی، دارویی،آرایشی و بهداشتی، با بهره گیری از کارشناسان متعهد و استفاده از ابزارهای قانونی و فن آوری های نوین می باشد.



کارشناسان و نیروهای این حوزه با برخورداری از ارزش ها و باورهای دینی، در جهت فراهم سازی حداکثر اطمینان لازم در خصوص سلامت و امنیت موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و دارویی برای کلیۀ افراد جامعه تلاش می نمایند.



 



وی، با اشاره به فعالیت 65 پرسنل در واحدهای مختلف این معاونت و معرفی مدیران و فعالیت این واحدها، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی کاشان قطب گلاب در کشور می باشد و پیشرفته ترین دستگاه ها را جهت بررسی در این حوزه داراست.



 



گفتنی است: از دستگاه HPLCدر صنایع داروسازی برای آزمایش محصولات و تشخیص ترکیبات خامی که برای تولید دارو بکار می رود، استفاده می شود. سازمان غذا و دارو کلیه کارخانجات داروسازی را ملزم به تعیین کیفیت دارو های تولیدی با دستگاه اچ. پی. ال. سی، پیش از عرضه آن به بازار نموده است. مهم ترین مزیت استفاده از دستگاه اچ. پی. ال. سی (کروماتوگراف مایع) ، حد تشخیص بالا و دقت انجام آنالیز دارو ها، تعیین ساختار، اندازه گیری مقدار ناخالصی ها و تشخیص میزان از بین رفتن محصول در بالک دارو و فرمولاسیون داروئی می باشد. تکنیک کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا نه تنها برای ترکیبات داروئی شیمیایی کاربرد داد، بلکه برای آنالیز گیاهان داروئی نیز به کار می رود.







 



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 38408
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم