امروز : 27 مرداد 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/05/04 - 08:54
  • 51
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZxPh

حافظه با خوردن ماهی قوی می شود

نوعی اسید چرب امگا 3 موجود در ماهی به نام DHA‌ باعث بهبود حافظه و قوی‌تر شدن آن می‌شود.



به گزارش وب‌دا، به نقل از نشریه فیزیولوژی، تغذیه و متابولیسم، محققان مرکز علوم اعصاب دانشگاه آلبرتا با تجویز یک رژیم غذایی سرشار از DHA‌ در مدل حیوانی دریافتند که این اسید چرب می‌تواند نقش مؤثری در بهبود حافظه و وضوح آن داشته باشد.



براساس این گزارش: مصرف ماهی و دیگر مکمل‌های غذایی حاوی DHA  بالا، می‌تواند منجر به برقراری ارتباط و رله کردن بهتر پیام‌ها توسط سلول‌های حافظه در هیپوکامپوس مغز شود.



نتایج حاصل از این گزارش می‌افزاید: مصرف مداوم ماهی‌ها می‌تواند از کاهش سطوح DHA  در مغز افراد حتی با بالا رفتن سن نیز جلوگیری کند.



به گفته محققان، پیش‌تر نیز اثرات مثبت DHA‌ در جلوگیری از تجمع مولکول‌های سمی در پشت چشم که با افزایش سن باعث افت دید و از دست دادن بینایی می‌شود، به اثبات رسیده بود.



منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی وب دا



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37196
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم