- 1396/11/02 - 12:16
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZUJh
جلسه هم اندیشی تخصصی پیرامون بررسی مشکلات گندم، آرد و نان در منطقه شهرستان کاشان برگزار شد
جلسه هم اندیشی تخصصی پیرامون بررسی مشکلات گندم، آرد و نان در منطقه شهرستان کاشان با حضور نماینده فرماندار ویژه شهرستان، اداره تعزیرات حکومتی، اداره صنعت، معدن و تجارت، اداره غله، اداره استاندارد، اصناف و مدیران و مسئولین فنی کارنجات تولید کننده آرد شهرستان در تاریخ 1/11/96 در معاونت غذا و دارو برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو در جلسه ای که به منظور ساماندهی مشکلات گندم، آرد و نان برگزار گردید دکتر حمید رضا بفشه معاون غذا و دارو دانشگاه گفت : نان همواره ازجایگاه خاصی برخوردار است و بدون شک تهیه، تولید و عرضه نان سالم و بهداشتی در حفظ سلامت جامعه مؤثر است در همین راستا بایستی اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مناسب برای مصرف نان سبوس دار که سالم و غنی از مواد مغذی است انجام شود. هرچه نان سبوس دار پخت و مصرف شود ارزش غذایی بیشتری دارد و در سلامت مصرف کنندگان به خصوص برای کنترل دیابت و بیماری های قلبی و عروقی تاثیر بسزایی خواهد داشت.
دکتر بنفشه با تاکید بر توزیع آرد با کیفیت هر چه بالاتر و سبوس بیشتر گفت: تحویل گندم با شاخص های بهتر به کارخانجات باید در دستور کار قرار گیرد.
در این جلسه در خصوص پیرامون مسائل و مشکلات اعم از انبار ، نگهداری گندم و حمل و نقل و نحوه توزیع آرد شهرستان بحث و تبادل نظر شد
.