امروز : 27 مرداد 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/02/23 - 13:41
  • 43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zgjh

توصیه های تغذیه ای به زنان باردار

غذاهای سرخ کردنی مصرف نکنید



دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور ارتقای سلامت زنان باردار توصیه های تغذیه ای به آنان ارائه داد.



به گزارش خبرنگار وب دا، اضافه وزن و چاقی یکی از بزرگترین مشکلات بهداشتی و عامل خطر برای بسیاری از بیماری های دوران بارداری است و بهتر است خانم های باردار از سرخ کردن غذاها اجتناب کرده و حتی الامکان غذاها را به شکل آب پز، بخارپز و کبابی مصرف کنند، چربی اطراف گوشت و پوست مرغ را قبل از پخت، جدا و از مصرف آنها خودداری کرده و از شیر و محصولات لبنی کم چرب استفاده کنند.



بنابراین گزارش،  به جای بکاربردن سس های چرب در تهیه سالاد از چاشنی هایی مثل آبلیمو، سرکه، آبغوره، آب نارنج استفاده کرده و از تنقلات پرچرب مثل چیپس، پیراشکی و شکلات اجتناب کنند همچنین مصرف فست فودها را که حاوی چربی زیادی هستند مثل سوسیس، کالباس و پیتزا باید محدود شود.



این گزارش می افزاید: راه های کاهش مصرف مواد قندی یکی از راه های پیشگیری از چاقی در این دوران است و لازم است زنان باردار از میوه های تازه به جای شیرینی و شکلات در میان وعده ها استفاده کنند و مصـــرف دوغ کـم نمک و بــدون گـــاز، آب و آب میــوه های طبیــعی را جایگزین  نوشابه های گازدار کنند.



بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه، خانم های باردار برای افزایش دریافت فیبر باید روزانه از سبزی خوردن، سبزی های محلی یا سالاد همراه غذا استفاده کرده، از میوه های تازه به عنوان میان وعده مصرف کنند و به جای نان های سفید از نان های سبوس دار استفاده کنند.



منبع خبر : و ب د ا



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37123
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم