امروز : 25 مرداد 1403
  • 1400/08/24 - 10:23
  • /Zg7h

تأثیر استفاده از آنتی بیوتیک ها در دام ها و ایجاد مقاومت آنتی بیوتیکی

بیماری باکتریایی یک عامل محدودیت جدی در تولید کارآمد مواد غذایی با مشتقات حیوانی است و منجر به بیماری و رنج در حیوانات تولید کننده غذا و حیوانات خانگی می شود.

در برخی از سیستم های تولیدی ممکن است با نزدیکی حیوانات، شیوع بیماری باکتریایی تسریع شود. بیماری باکتریایی ممکن است در برخی شرایط با ریشه کنی، نگهداری از حیوانات با وضعیت سلامت مشخص، واکسیناسیون و بهداشت مناسب کنترل شود.

با این وجود، داروهای شیمیایی ضد میکروب برای درمان و در برخی موارد پیشگیری از بیماری های باکتریایی بسیار مهم است. بسیاری از بیماری های باکتریایی حیوانات به طور بالقوه کشنده بود و دیگر بیماری ها باعث درد و ناراحتی می شوند.

استفاده مناسب از داروهای ضد میکروبی باعث درمان برخی از حیوانات بیمار و تسریع بهبودی برخی دیگر می شود و ممکن است رفاه حیوانات تحت درمان را بهبود بخشد و از انتشار عفونت به سایر حیوانات یا در مورد بیماری مشترک بین انسان و دام، به انسان جلوگیری کند.

ادامه مطالب :

/UploadedFiles/fdo/file5/antidam.pdf