امروز : 03 دی 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1399/06/01 - 13:56
  • 94
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zs5h

بیش از ۳۵ هزار عدد ماسک روزانه در داروخانه‌های کاشان توزیع می‌شود

معاون غذا و دارو دانشگاه گفت: روزانه بین ۳۵ تا ۴۰ هزار عدد ماسک از ابتدای اسفند سال گذشته تاکنون با نرخ مصوب در داروخانه‌های این منطقه توزیع شده است...



معاون غذا و دارو دانشگاه گفت: روزانه بین ۳۵ تا ۴۰ هزار عدد ماسک از ابتدای اسفند سال گذشته تاکنون با نرخ مصوب در داروخانه‌های این منطقه توزیع شده است.



 



دکتر محسن تقی‌زاده، در نشستی خبری، با اشاره به توزیع روزانه نزدیک به ۳۰ هزار ماسک بین صنعتگران، اظهار داشت: نزدیک به ۶۰۰ هزار عدد ماسک در این مدت بین مراکز دولتی و خصوصی شهرستان کاشان توزیع شده است.



وی افزود: همزمان با شیوع بیماری کووید ۱۹ از اول اسفند ۹۸ تا کنون افزون بر چهار میلیون عدد ماسک بین صنعتگران، انصاف و شش میلیون عدد ماسک بین داروخانه‌های منطقه کاشان توزیع شده که جدا از نیاز روزانه ۱۰ تا ۱۵ هزار عدد ماسک واحدهای بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی است.



معاون غذا و دارو دانشگاه، تامین نیاز ماسک برای شش ماه منطقه در شرایط عادی (پیش از شیوع ویروس کرونا) را ۱۲۰ هزار عدد عنوان کرد و گفت: نیاز ماسک N95در بیمارستان شهید بهشتی در شش ماهه پیش از این بیماری بین ۶ تا ۱۰ هزار عدد بود، در حالی که این رقم در دوران کرونا به روزی 2500 عدد رسید.



وی در ادامه اظهار داشت: برای هفت واحد تولیدی در همان روزهای نخست شیوع بیمای کووید۱۹ مجوز تولید مواد ضدعفونی کننده صادر شد که از این بین 6 واحد اقدام به تولید و عرضه کردند.



دکتر تقی‌زاده، با اشاره به توزیع ۷۰۰ هزار لیتر الکل، گفت: بیش از 800   هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده در مجموع در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل توزیع شده است.



وی ادامه داد: پیش از شیوع کرونا در بیمارستان‌های منطقه روزانه کمتر ۳۰  لیتر مواد ضدعفونی کننده دست مصرف می‌شد که پس از آن این رقم به یکهزار لیتر در روز رسید و برای جبران این کمبود برخی کارخانه‌های تولید گلاب با تعویض خط به تولید الکل روی آوردند.



به گفته معاون غذا و دارو دانشگاه، برای تامین نیاز مردم منطقه حدود ۲۰  هزار لیتر الکل در اختیار داروخانه‌های منطقه کاشان قرار گرفته است.



وی، با بیان این که با تلاش مسئولین خوشبختانه نیاز دارویی بیماران مبتلا به کوید 19 که در بیمارستان ها بستری بودند مطابق با پروتکل های اعلامی ، تامین گردیده است.



دکتر تقی‌زاده اظهار داشت: در زمینه تامین داروی بیماران تلاش های لازم به عمل آمده و با وجود موارد کمبود کشوری این موضوع در منطقه به حداقل برسد.



وی، ضمن اشاره به بازرسی‌های مختلف و مشترک با اداره صنعت و بازرسی اصناف صورت گرفته است، افزود: صنوف متخلف به تعزیرات معرفی شدند و مراحل قانونی نیز ویژه متخلفان از سوی مراجع مربوطه طی می‌شود و در ارتباط با مسموممیت با متانول خوشبختانه گزارشی تاکنون از طریق مراجع ذیصلاح اعلام نشده است و با پیگری های لازم و اطلاع رسانی به موقع از توزیع مواد ضد عفونی کننده حاوی متانول جلوگیری شد.



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 38274
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم