• 1395/07/12 - 13:02
  • /ZFGh

کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو دانشگاه تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو کمیته مصرف منطقی دارو با حضور رییس دانشگاه و سایر اعضا روز شنبه مورخ 10/7/95 در سالن شهداء ستاد مرکزی تشکیل شد.

دکتر اعرابی رییس دانشگاه در این نشست، بر فرهنگ سازی مصرف منطقی دارو در جامعه، برگزاری برنامه های آموزشی و ارائه گزارش عملکرد پزشکان تاکید کرد.

وی، همچنین ضمن تقدیر از فعالیت های کمیته مصرف منطقی دارو در زمینه کاهش شاخص های تجویز دارو اظهار امیدواری کرد: این فعالیت ها با تعامل و پشتکار اعضا ادامه پیدا کند.

دکتر خیاط کاشانی دبیر کمیته مصرف منطقی دارو دانشگاه نیز در این جلسه، گزارش جامعی از شاخص های تجویز پزشکان سال 1394 در سطح شهرستان کاشان و آران و بیدگل و همچنین فعالیت های کمیته RUD در راستای طرح دانش آموزی فرهنگ سازی مصرف منطقی دارو در پنج سال اخیر را ارئه نمود.

همچنین در این نشست گزارشی از اجرای طرح مصرف منطقی داروی آلبومین بر اساس پروتکل های استاندارد بالینی  در بیمارستان شهید بهشتی نیز ارائه شد.