- 1393/08/08 - 11:46
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZiXh
چهارمین کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی برگزار شد ...
چهارمین دوره آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش این دانشگاه در تاریخ هشتم آبان ماه با موضوع "آشنایی با وظایف مسئولین فنی و قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مربوط به مسئولین فنی" با حضور آقای مهندس ارقند (کارشناس مواد غذایی و آشامیدنی) برگزار شد.
