• 1391/05/28 - 09:46
  • /ZKPh

پسته سطح کلسترول خون را پایین می آورد

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پسته سرشار از ماده‌ای به نام فیتوسترول است که سطح کلسترول خون را پایین می‌آورد.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر سعید حسینی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: روی موجود در پسته، در رشد سلول‌ها و بافت‌های بدن بسیار مؤثر است و وجود کلسیم و آهن در پسته به استحکام بخشیدن به استخوان و دندان‌ها همچنین درمان بیماری‌هایی مثل کم‌خونی‌های ناشی از فقرآهن کمک می‌کند.

وی تصریح کرد: پسته دارای مقدار زیادی پروتئین است آن قدر که می‌توان آن را در کنار گوشت و حبوبات به عنوان یکی از منابع غنی پروتئین به شمار آورد همچنین خوردن پسته برای بالا بردن حافظه و تقویت ذهن هم مفید است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: پسته همچنین منبع غنی فیبر و ویتامین 6 B  نیز هست و میزان پتاسیم موجود در هر 30 گرم پسته با پتاسیم موجود در یک عدد پرتقال برابر است.

منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی وب دا