• 1400/06/09 - 13:39
  • /ZW6h

مراسم گرامیداشت روز داروسازتوسط معاونت غذا و داروبرگزار شد

بزرگداشت روز زکریای رازی، دانشمند و شیمی دان بزرگ ایرانی روز داروساز با حضورمعاون غذا و دارو، رئیس انجمن داروسازان کاشان،کارشناسان دارویی، موسسین و مسئولین فنی داروخانه های شهرستان کاشان در محل سالن دکتر قریب دانشگاه علوم پزشکی شهرستان کاشان پزشکی شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا ودارو کاشان، طی مراسمی از کلیه داروسازان و کارشناسان دارویی ستادی و بیمارستانی  و داروخانه های شبانه روزی  تقدیر شد و یاد و خاطره شهید جانباز دکتر یوسفی و دکتر ابوالفضل شمس الدین گرامی داشتند.

دکتر محسن تقی زاده ضمن بزرگداشت روز زکریای رازی، حکیم، دانشمند و شیمی دان بزرگ ایرانی روز داروساز را فرصت مناسبی برای یادآوری و تجلیل از نقش مهم داروسازان در چرخه نظام سلامت، عنوان نمود.

معاون غذا ودارو افزود: جایگاه کلیدی داروساز در تامین و در اختیار قرار دادن دارو در تمام ایام سال و در شرایط خاص فعلی با علم به تحریم های ظالمانه بر علیه ملت ایران بسیار مهم است و لبخند بیمار در تامین دارو و توضیحات مرتبط با آن رضایت مردم و خداوند متعال را در پی خواهد داشت.

وی به همین مناسبت از کلیه داروسازان عزیز  و فرهیخته تقدیر و تشکر نموده و برای آنان آرزوی سلامتی نمود.

دکتر حمیدرضا بنفشه رئیس انجمن داروسازان در این مراسم ضمن عرض تبریک روز داروسازاز زحمات خالصانه داروسازان بزگوار و پرتلاش که علارغم تمام سختی ها و محدودیت های دوران کرونا در تامین دارو و تجهیزات  تشکر نمود.

رئیس محترم انجمن داروسازان کاشان به نقش مهم و توانمند داروسازان در دوران شیوع ویروس کرونا در خصوص تولید داروهای کرونا و واکسن اشاره نموند و برای تمام داروسازان آروزی سلامتی نمودند.

در ادامه آقای دکتر رضا شب زنده دار یکی از پیشکسوتان داروسازان شهرستان کاشان مقام حکیم، دانشمندزکریای رازی را گرامی داشت و از تلاش و زحمات شبانه روزی داروسازان قدردانی نمود.

لازم به ذکر است است در پایان از داروسازان منتخب دانشگاه و همچنین موسسین محترم داروخانه های شبانه روزی و منتخب تقدیر به عمل آمد .