• 1398/07/28 - 08:13
  • /ZYMh

مراسم روز جهانی غذا در دبستان ملاصدر برگزار شد

به مناسبت روز جهانی غذا، مراسمی با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه به همراه سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل در دبستان ملاصدرا روز چهارشنبه 24/7/98 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر محسن تقی زاده در این مراسم، بر داشتن سبک زندگی سالم شامل ورزش، فعالیت بدنی و رژیم غذایی سالم تاکید کرد.

وی یادآور شد: دانش آموزان از خوردن غذاهای چرب، فست فود و نمک به شدت خودداری کنند. یادآور می شود: در حاشیه روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم نیز در این دبستان برگزار شد.

همچنن معاون غذا و دارو از برگزاری کارگاه آموزشی  با حضور استادید گروه تغذیه دانشگاه در 21 مدرسه خبر داد .

دکتر تقی زاده عنوان کرد کارگاه های آموزشی با سر فصل های  اصلاح الگوی تغذیه ، کاهش قند ، نمک و چربی ، نشانگر رنگی تغذیه و کنترل برچسب اصالت با شرکت والدین و مربیان بهداشت و معلمین مدارس برگزار گردید .

وی به برگزاری برنامه صبحانه سلامت در مدارس شهرستان اشاره ای داشتند و همچنین اطلاع رسانی به کلیه مراکز دولتی شهرستان در خصوص شعار روز جهانی غذا  از دیگر برنامه های این روز بود.