• 1396/07/25 - 12:31
  • /ZnJh

مراسم بزرگداشت " روز جهانی غذا" برگزار شد.

مراسم روز جهانی غذا با حضور معاون غذا و دارو، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی ،آشامیدنی وآرایشی و بهداشتی، آزمایشگاه کنترل غذا، مدیران عامل و مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی در تاریخ 24/7/96 در محل سالن "دکتر قریب" به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

16 اکتبر مصادف با 24 مهر ماه روز جهانی غذا به مناسبت سالروز تٲسیس فائو در سال 1945 نامگذاری شده و شعار روز جهانی غذا در سالجاری"تغییر آینده مهاجرت، سرمایه گذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی" و شعار ملی روز جهانی غذا در ایران" اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ سلامت و ارتقاء سلامت" است.

در این مراسم، دکتر بنفشه، معاون غذا و دارو ضمن گرامیداشت این روز، در زمینه تاریخچه و شعار روز جهانی غذا و برگزاری این مراسم با هدف "ترویج مصرف غذای سالم و اصول تغذیه ای صحیح، مطالبی را عنوان کرد

وی در ادامه به اهمیت کاهش مصرف قند، نمک، چربی، نشانگر رنگی تغذیه ای، کنترل برچسب اصالت کالا، مبارزه با قاچاق کالا، ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت و فراورده های حلال تاکید نمود .

گفتنی است در پایان مراسم، از واحدهای تولیدی و مسئولان فنی برتر سال 96 با اهدای تندیس و لوح، تقدیر و تشکر بعمل آمد  .