امروز : 27 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1394/09/07 - 09:19
  • 33
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZbFh

توصیه های دارویی و راهکارهای پیشگیرانه از مسمومیت زائران اربعین حسینی

رئیس دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی اهواز، زائران اربعین حسینی را به رعایت نکاتی در زمینه مصرف دارو و راهکارهای پیشگیری از مسمومیت در هنگام سفر توصیه کرد.



به گزارش ایفدونا - Ifdona ،به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، رئیس دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی اهواز، اظهار کرد: شهروندان در هنگام سفر حتما داروهای خود را همراه داشته باشند چون ممکن است تا زمان پیدا کردن داروها در مقصد، برای تهیه دارو دچار مشکل شوند.







 





 




 




کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز در خصوص راه های پیشگیری از مسمومیت غذایی اظهار کرد: غذاهای مسموم کننده ممکن است بو و یا مزه ناخوشایندی نداشته باشند.

حسین عبدالعزیزی اضافه کرد: با وجودی که بیشتر مسمومیت های غذایی معمولا در مدت 24 ساعت برطرف می شوند اما برخی از آنها مانند مسمومیت با غذای کنسروی می تواند کشنده باشد.





وی گفت: در صورت استفاده از غذاهای کنسرو شده در هنگام سفر، با جوشاندن 20 دقیقه از مسمومیت کشنده بوتولیسم پیشگیری می شود.





عبدالعزیزی ادامه داد: هرگز غذاهای پخته شده را بیش از 2 ساعت در دمای محیط رها نکنید و برای دوباره گرم کردن غذاهای باقی مانده، آنها را تا 74 درجه سانتی گراد گرما دهید تا غذا بخار کند و همچنین غذاهای بیش از 2 روز باقی مانده را مصرف نکنید.





کارشناس موادغذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار کرد: همیشه پیش از آماده کردن یا خوردن غذا، دست هایتان را با صابون بشوئید، چون نوعی اسهال میکروبی در طول سفر و به دلیل رعایت نکردن بهداشت، قابل انتقال است.



وی افزود: علائم و نشانه های برخی مسمومیت های غذایی با تاخیر ظاهر می شود و ممکن است 12 تا 24 ساعت پس از مصرف غذای آلوده در فرد مسموم بروز کند.



عبدالعزیزی گفت: سردرد، تب، خستگی، تهوع، استفراغ، اسهال شدید، کم شدن آب بدن و ضعف و سردرد از جمله علائم مسمومیت است.



وی ادامه داد: در هنگام سفر از حمل گوشت و تخم مرغ خام و فرآورده های لبنی با ماندگاری کوتاه مدت خودداری شود چون به سرعت دچار فساد می شوند.



کارشناس موادغذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خاطرنشان کرد: اگر ماده غذایی دارای ظاهر یا بوی ناخوشایندی باشد به هیچ عنوان آن را نچشید.



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37802
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم