- 1395/02/30 - 13:34
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Z7Gh
برگزاری کارگاه آموزشی " آشنایی با میکروبیولوژی مواد غذایی "
اولین کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 5 و 6 خردادماه با موضوع " آشنایی با میکروبیولوژی مواد غذایی " با حضور خانم دکتر سلیمانیان (عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان) از ساعت 80 الی 13/30 در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده دندانپزشکی برگزار می گردد.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)