• 1390/04/19 - 10:13
  • /ZQAh

برگزاری جلسه مدیران حوزه معاونت غذا و دارو

جلسه مدیران در روز سه شنبه مورخ 14/4/90 برگزار گردید ...

شورای مدیران معاونت غذا و دارو در روز سه شنبه مورخ 14/4/90 ساعت 11 با حضور کلیه مدیران حوزه معاونت تشکیل شد و در خصوص مشکلات و مسائل موجود به شرح ذیل  بررسی و تبادل نظر شد .

1. مکاتبه باکلیه داروخانه ها در خصوص موضوع توزیع غیر مجاز شامپوهای هدشولدرز و خمیر دندان کرست و جمع آوری آن ها (دکتر نساج)

2. مقرر گردید در خصوص محیط کشت های تاریخ گذشته (انقضاء 2002) موجود در انبار آزمایشگاه کنترل غذائی جهت استفاده و آموزش به آزمایشگاه دانشکده پزشکی فرستاده شود.

3. مقرر گردید محیط کشت های بلااستفاده تاریخ دارو جهت تعویض به شرکت مربوط در تهران ارسال و به جای آن ها محیط کشت های مورد استفاده گرفته شود.(آقای جندقی پور)

4. مقرر گردید نمونه های گلاب خریداری شده جهت اجرای طرح تحقیقاتی موجود در آزمایشگاه با بکارگیری تمهیداتی تبدیل به احسن گردد.(آقایان دماوندی- جندقی پور)

5. مقرر گردید چهار گالن لاکتات موجود در آزمایشگاه با ارائه راهکاری به شرکت صاحب کالا مسترد گردد .(دکتر نوری)

6. مقرر گردید به منظور روند بهتر امور کلیه مکاتبات و رایزنی ها به صورت مستقیم فی مابین مدیریت غذا با مدیریت آزمایشگاه غذایی صورت گیرد.(دکتر نوری)

7. مقرر گردید در اسرع وقت خرید تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه از سوی آقای دکتر عاصمی و با هماهنگی آقای جندقی پور صورت پذیرد.(دکتر عاصمی)

8. مقرر گردید مقدمات لازم در خصوص بازرسی از کارخانجات صنایع غذایی و به منظور رتبه بندی کارخانجات مهیا گردد.(دکتر عاصمی)

9. مقررگردید مکاتبه لازم در خصوص اخذ موافقت ایجاد قطب گلاب و گلابگیری در شهرستان کاشان از سوی وزارت متبوع صورت گیرد.(دکتر نساج)

10. مقرر گردید مکاتبه لازم درخصوص فراهم آوردن  مقدمات لازم جهت دوره های Bi-Recerchبرای کارشناسان حوزه غذا و دارو فراهم گردد.(دکتر نساج)

11. مقرر گردید مقدمات برگزاری سمینار علمی یک روزه فراورده های آرایشی- بهداشتی در دانشگاه فراهم آید.(دکتر نساج)

12. مقرر گردید کارگاه آموزشی تحت عناوین دوپینگ و مواد غذایی توسط آقای دکتر خیاط و دکتر عاصمی برگزار گردد.

13. مقرر گردید راهکار لازم در خصوص پرداخت حق الزحمه تخلیه سرم در انبار داروئی مد نظر قرار گیرد.(آقای دماوندی)

14. مقرر گردید کلیه داروهای مورد نیاز بیمارستان ها رأساً بوسیله کامیونت انبار داروئی در محل داروخانه بیمارستان ها تحویل گردد.