• 1391/01/26 - 12:54
  • /ZLDh

انتخاب مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر دانشگاه به عنوان دوستدار سلامت

به مناسبت هفته سلامت سال جاری از سوی کمیته فنی و دبیرخانه دائمی هفته سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،جناب آقای دکتر خیاط کاشانی (مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی کاشان ) به عنوان یکی از دوستداران سلامت معرفی شد.

به مناسبت هفته سلامت سال جاری از سوی کمیته فنی و دبیرخانه دائمی هفته سلامت  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی کاشان به عنوان یکی از دوستداران سلامت معرفی شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، در این اقدام نمادین، دکتر محمد حسین خیاط کاشانی، مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر دانشگاه به عنوان دوستدار سلامت انتخاب و جهت شرکت در جشن سلامت دعوت شد و از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی لوح تقدیر دریافت کرد.

گفتنی است جشن سلامت صبح روز سه شنبه 22 فروردین ماه سال جاری (پنجمین روز از هفته سلامت) در سالن همایش‌های رازی تهران با حضور مدیران و دست‌اندرکاران سلامت از تمام کشور برگزار شد.

در این مراسم که با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جمعی از مقام‌های عالی‌رتبه کشوری، از حامیان و دوستداران سلامت که در زمینه شعار سال قبل هفته سلامت فعالیت داشتند، تقدیر شد.