• 1398/07/28 - 08:30
  • /ZZNh

اعلام زمان دریافت کارت ورود جلسه و برگزاری آزمون جذب نیروی شرکتی در دانشگاه

پیرو اطلاعیه های مورخ 31/5/98 و 8/7/98 و به منظور تسهیل در شرکت داوطلبان برای پیاده روی ایام اربعین حسینی، آزمون بکارگیری نیروی های شرکتی در رشته های شغلی اعلام شده در فراخوان مذکور ، در زمان و مکان ذیل برگزار خواهد شد:

الف –زمان : 4/8/98  ساعت 14

ب – مکان  : کیلومتر 3 جاده راوند- بلوار پزشک - دانشکده پزشکی –  طبقه اول

تذکرات :

1- با توجه به  شرایط مندرج در فراخوان ، صرفاًداوطلبان حائزشرایط امکان دریافت کارت ورود به جلسه و شرکت در آزمون را خواهند داشت .( درمورد سن داوطلبان ، براساس مدارک و مستندات مربوطه پس از برگزاری آزمون بررسی و اقدام خواهد شد)

2- کارت ورود به جلسه آزمون از تاریخ 1/8/98 از طریق پورتال دانشگاه  به آدرس  http://itsmemp.kaums.ac.ir و با وارد نمودن کد ملی قابل دریافت بوده واطلاعات مورد نیاز داوطلبان بر روی کارت مذکور درج خواهد شد .

3- همراه داشتن کارت ملی به همراه کارت ورود به جلسه و فیش واریزی در زمان برگزاری آزمون  الزامی می باشد.

4- عدم حضور داوطلب در آزمون در تاریخ و ساعت تعیین شده، به منزله انصراف تلقی و از ادامه فرآیند حذف خواهد شد.

5-با توجه به کمیته آزمون دانشگاه  برای رشته شغلی نگهبان صرفاً آزمون عمومی و برای سایر رشته های شغلی فقط آزمون تخصصی، براساس مواد آزمون به شرح جدول ذیل برگزار گردد :

ردیف

رشته شغلی

موادآزمون

کارشناس امور اداری

کارشناس تجهیزات پزشکی

- ابزار دقیق در مهندسی پزشکی

نگهبان

عمومی (زبان وادبیات فارسی / زبان انگلیسی (عمومی) / معارف اسلامی  )

کارشناس آموزش

-  دروس رشته های مدیریت اطلاعات سلامت و مدارک پزشکی