• 1394/05/05 - 13:25
  • /ZgEh

اسامی محصولات فاقد مجوزهای بهداشتی

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، از شناسایی 8 محصول غذایی و تولیدی فاقد مجوز وزارت بهداشت خبر داد.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه خود ضمن تشکر از فعالیتهای شبانه روزی بازرسان ستادی سازمان و همچنین معاونتهای غذا و داروی سراسر کشور اعلام کرد: محصولات غذایی و خوراکی مذکور، به دلیل اینکه فاقد مجوزهای مورد نیاز وزارت بهداشت هستند، از سوی اداره کل فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، غیر مجاز شناخته شده و اجازه تولید و عرضه ندارند.

در ادامه این اطلاعیه  از عموم مصرف کنندگان درخواست شده است برای حفظ سلامتی از مصرف محصولات این 8 واحد تولیدی خودداری کرده و در صورت مشاهده در سطح عرضه با اطلاع رسانی سریع، معاونت های غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را آگاه سازند تا نسبت به جمع آوری آنها اقدام لازم صورت گیرد.

شماره تلفن 66405569 روابط عمومی سازمان و 0315579001  معاونت غذا و دارو کاشان آماده دریافت مشخصات مکان های عرضه فرآورده های غیرمجاز است.

منبع خبر : پایگاه خبری سازمان غذا و دارو