حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
فایلها
- آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی
- تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی
- غنی سازی آرد گندم با آهن و اسیدفولیک
- اسیس و بهره برداری کارخانه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی
- آب معدنی و آب آشامیدنی
- حداقل ضابطه فنی و بهداشتی مشاغل خانگی
- انواع اسانس ، عرفیات و عصاره گیاهی
- آدامس
- آب میوه ، نکتار ، نوشابه میوه ای بدون گاز ، شربت و کنسانتره
- فرآورده های آردی به غیر از پاستا
- فرآورده های گوشتی
- فرآورده های شیری پروبیوتیک
- فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی
- فرآورده های تخم مرغ
- فرآوری پسته
- حلوار ارده
- آرد غلات و حبوبات
- فرآورده های سیب زمینی و غلات
- قند و شکر
- خمیراک (ماکارانی ، پاستا ، انواع رشته)\n
- نمک طعام
- خشکبار
- لواشک
- روغن گیاهی خوراکی و مارگارین
- نوشیدنی مالت
- شیر و فرآورده های لبنی
- سبزی ها ( تازه ، خشک ، منجمد)
- تافی و آبنبات
- یخ
- بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده
- صدور شناسه نانوائیها
- تولید مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی
- بسته بندی حبوبات و غلات
- ولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف
- غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف
- ضابطه کشوری ویژگیهای میکروبیولوژی
- سبزی ها ( تازه ، خشک ، منجمد)