EN |
    ورود
   4:05:55 AM

آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و تداخلات داروی خود مطلع هستید؟      آیا می دانید در هنگام مسمومیت دارویی یا غذایی چه باید کرد؟         شماره تلفن 09646 مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم کشوری به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سؤالات دارویی همشهریان محترم می باشد. همچنین مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن 5579000 در ساعات اداری پاسخگوی سؤالات دارویی شما می باشد

1393 / 02 / 01
 

    دستور العمل  صدور شناسه نظارت کارگاهی واحد های تولیدی

    حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه ها

   تولید و بسته بندی مواد غذایی (GMP) 

   انواع اسانس ، عرفیات و عصاره  گیاهی

  آب معدنی

   آب میوه ، نکتار ، نوشابه میوه ای بدون گاز ، شربت و کنسانتره 

   آدامس

  فرآورده های آردی به غیر از پاستا

  آرد غلات و حبوبات

  فرآورده های گوشتی

  فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی 

  فرآورده های شیری پروبیوتیک

  فرآورده های سیب زمینی و غلات

   فرآورده های تخم مرغ

  فرآوری پسته  

   قند و شکر

   حلوار ارده

  خمیراک (ماکارانی ، پاستا ، انواع رشته)

   خشکبار 

   لواشک

  نمک طعام

  نوشیدنی مالت

  روغن گیاهی خوراکی و مارگارین 

  سبزی ها ( تازه ، خشک ، منجمد)

  شیر و فرآورده های لبنی

  تافی و آبنبات  

  یخ

  بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده 

  بسته بندی حبوبات و غلات

  تولید مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی

  حداقل ضوابط صدور شناسه نانوائیها

  غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف