1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

5:47:26 AM 1402 / 03 / 18
 

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

 

  آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه

  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی 

  حداقل ضابطه فنی و بهداشتی مشاغل خانگی

  غنی سازی آرد گندم با آهن و اسیدفولیک

  تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی 

  تاسیس و بهره برداری کارخانه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی

   انواع اسانس ، عرفیات و عصاره  گیاهی

  آب معدنی و آب آشامیدنی 

   آب میوه ، نکتار ، نوشابه میوه ای بدون گاز ، شربت و کنسانتره 

   آدامس

  فرآورده های آردی به غیر از پاستا

  آرد غلات و حبوبات

  فرآورده های گوشتی

  فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی 

  فرآورده های شیری پروبیوتیک

  فرآورده های سیب زمینی و غلات

   فرآورده های تخم مرغ

  فرآوری پسته  

   قند و شکر

   حلوار ارده

  خمیراک (ماکارانی ، پاستا ، انواع رشته)

   خشکبار  

   لواشک

  نمک طعام

  نوشیدنی مالت

  روغن گیاهی خوراکی و مارگارین 

  سبزی ها ( تازه ، خشک ، منجمد)

  شیر و فرآورده های لبنی 

  تافی و آبنبات  

  یخ

  بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده 

  بسته بندی حبوبات و غلات 

  تولید مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی

  صدور شناسه نانوائیها

  ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ

  انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی 

  غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف

  ضابطه کشوری ویژگیهای میکروبیولوژی

  تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف

   

جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر