1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

6:23:16 AM 1402 / 03 / 18
 

 فرم های مورد نیاز:

فرم های رتبه بندی کارخانجات مواد غذایی 

  ضوابط ثبت نام مشاغل خانگی

   فرم های برنامه PRPS      راهنمای تکمیل  و امتیازدهی چک  لیست  PRP

  چک لیست بررسی وضعیت استقرار سیستم HACCP در واحدهای تولید کننده فرآورده های لبنی، گوشتی و دریایی

  فرم پایش و پالایش برچسب گذاری   (پیوست 1)   (پیوست 2) 

   قرارداد استخدامی مسئول فنی

  فرم تعهد مسئول فنی

  فرم شکایت از محصولات غذایی آرایشی و بهداشتی

 فرم درخواست مرخصی 

 فرم درخواست صدور پروانه بهره برداری

 فرم درخواست مواد اولیه کارخانجات

 چارت مسئولین فنی کارگاهها و کارخانجات تولید کننده مواد خوراکی و آشامیدنی

 فرم تعمیر و نگهداری دستگاه

 فرم دوره های آموزشی 5 ساله مسئولین فنی

  فرم درخواست تغییر اطلاعات اشخاص حقیقی و حقوقی

  فرم تعهدنامه

  دوره های آموزشی بدو خدمت و تمدید پروانه مسئولین فنی

  کار برگ ارزیابی واحدهای تولیدی آرایشی و بهداشتی

   تاییدیه گواهی حلال 

    فرم درخواست الکل 

  فرم پروانه ساخت

  ارزیابی و مفیدی واحدهای تولیدی (ISO22000-HACCP-PrPs)

 

مشخصات آرم پروانه ساخت :      

  آرم پروانه ساخت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

   مشخصات آرم پروانه ساخت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

 

 

مدارک مورد نیاز :

   

مدارک لازم برای صدور/تمدید/اصلاح پروانه بهداشتی تاسیس و بهره برداری کارگاهی و پروانه بهداشتی ساخت کارگاهی

مدارک مورد نیاز برای صدور/تمدید/اصلاح پروانه بهداشتی ساخت

مدارک مورد نیاز برای صدور/تمدید/اصلاح پروانه مسئول فنی کارگاه

مدارک مورد نیاز برای صدور/تمدید/اصلاح پروانه بهداشتی تولید قراردادی (دارنده نام تجاری داخل کشور)

مدارک مورد نیاز برای صدور/تمدید/اصلاح پروانه بهداشتی تولید قراردادی (دارنده نام تجاری خارج کشور)

مدارک مورد نیاز صدور/تمدید/اصلاح پروانه مسئول فنی 

مدارک مورد نیاز صدور/ اصلاح پروانه بهره برداری

مدارک مورد نیاز صدور/تمدید/اصلاح پروانه بهداشتی صادرات

مدارک مورد نیاز برای صدور/تمدید/اصلاح پروانه بهداشتی تولید قراردادی جهت صادرات

 

   

جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر