آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و تداخلات داروی خود مطلع هستید؟      آیا می دانید در هنگام مسمومیت دارویی یا غذایی چه باید کرد؟         شماره تلفن 1490 مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم کشوری به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سؤالات دارویی همشهریان محترم می باشد. همچنین مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن 03155579000 در ساعات اداری پاسخگوی سؤالات دارویی شما می باشد                             مرکز اطلاع رسانی دارو و سمومDPIC                                     * برای حفظ سلامت خودمان آنتی بیوتیک را هوشمندانه استفاده کنیم .                                     * متاسفانه آمار ها نشان می دهد که کشور ایران بالاترین رتبه سرانه مصرف دارو در جهان را دارد.

12:39:53 PM 1396 / 07 / 27
 

شما می توانید آخرین ضوابط و دستورالعمل های صادره از سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی را در واحد نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی را از لینک های ذیل دانلود کنید. 

 

  دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت 

  دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی (ISO 22000 ،HACCP)

  دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و پروانه بهداشتی(استفاده از ظرفیت خالی جهت صادرات)فرآورده غذایی،آرایشی و بهداشتی     پیوست 

  دستورالعمل اجرایی نحوه صدور پروانه بهداشتی ساخت (استفاده از ظرفیت خالی) فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی

   دستورالعمل روش تعیین مهاجرت کلی

   دستورالعمل نحوه صدور و تمدید موافقت اصولی، پروانه تاسیس و بهره برداری آزمایشگاههای همکار و مجاز

   دستورالعمل غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی

   یکسان سازی عناوین پروانه ساخت در فرآورده های شیرینی و شکلات

   یکسان سازی عناوین پروانه ساخت در فرآورده های روغن

   یکسان سازی عناوین پروانه ساخت در فرآورده های نوشیدنی

   یکسان سازی عناوین پروانه ساخت در فرآورده های  گوشتی

   یکسان سازی عناوین پروانه ساخت در فرآورده های کشاورزی

   یکسان سازی عناوین پروانه ساخت در فرآورده های لبنی

   یکسان سازی عناوین پروانه ساخت در فرآورده های آردی

   یکسان سازی عناوین پروانه ساخت در فرآورده های بسته بندی

    دستور العمل اعطاء نشان ایمنی و سلامت

   دستورالعمل واردات

 دستورالعمل استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات غذایی

  دستورالعمل چارت مصوب مسئول فنی

   دستورالعمل برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی (چراغ راهنمای تغذیه ای )     پیوست 1          پیوست 2

  فهرست نگهدارنده های مجاز

  فهرست افزودنی های مجاز غذایی بر اساس نام افزودنی

  فهرست افزودنی های مجاز و غیر مجاز بر اساس نام محصولات غذایی

  فهرست طعم دهنده های مجاز غذایی

  فهرست مواد طعم دهنده ، تشدید کننده طعم مجاز در صنایع غذایی

  طعم دهنده جهت صدور پروانه ساخت و پروانه بهداشتی

  دستورالعمل تکمیل کاربرگ ارزیابی آزمایشگاه واحدهای تولیدی

  دستورالعمل اجرایی صدور، اصلاح و تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحدهای کیترینگ 

  دستور العمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی

  دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی جهت شرکت نگهداری، پخش و توزیع فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی

  دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی انبارهای نگهداری مواد  فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی 

  دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی 

   دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی) 

 

   

جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر