1. واکسن دیگر بیماریها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد . 2. سیر جزو خوراکیهایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعهای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد . 3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید. 4. آنتی بیوتیک ها برای عفونت های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آنها جداً خودداری کنید. 5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی دارد. 6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمیدارد و حتی میتواند به شما آسیب برساند. 7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش میشود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است . 8. افراد با سنین بالاتر و بیماریهای زمینهای در مقابل این ویروس حساستر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبتهای بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند. 9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دستها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد. 10. اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاهها و جادهها تنها افرادی را که علائم بیماری در آنها ظهور کرده است شناسایی میکنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.
شما می توانید آخرین ضوابط و دستورالعمل های صادره از سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی را در واحد نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی را از لینک های ذیل دانلود کنید.
ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی (ISO22000-HACCP-PrPs) یکسان سازی عناوین پروانه ساخت راهنمای ثبت نام در سامانه TTAC راهنمای مدیر عامل ثبت نام شرکت راهنمای مسئول فنی دستورالعمل اجرایی ثبت منبع (صدور تاسیس و بهره برداری) شرکت های دانش بنیان و فناور دستورالعمل اجرایی نحوه ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی دستورالعمل نحوه صدور گواهی بهداشت و گواهی فروش آزاد جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی و آشامیدنی راهنمای درگاه پرداخت الکترونیک راهنمای ثبت منبع غذایی و آشامیدنی راهنمای ثبت منبع آرایشی و بهداشتی دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و پروانه بهداشتی(استفاده از ظرفیت خالی جهت صادرات)فرآورده غذایی،آرایشی و بهداشتی پیوست دستورالعمل اجرایی نحوه صدور پروانه بهداشتی ساخت (ظرفیت خالی) فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی دستورالعمل روش تعیین مهاجرت کلی دستورالعمل نحوه صدور و تمدید موافقت اصولی، پروانه تاسیس و بهره برداری آزمایشگاههای همکار و مجاز دستورالعمل غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی دستور العمل اعطاء نشان ایمنی و سلامت دستورالعمل واردات دستورالعمل استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات غذایی دستورالعمل چارت مصوب مسئول فنی دستورالعمل برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی (چراغ راهنمای تغذیه ای ) پیوست 1 پیوست 2 فهرست نگهدارنده های مجاز فهرست افزودنی های مجاز غذایی بر اساس نام افزودنی فهرست افزودنی های مجاز و غیر مجاز بر اساس نام محصولات غذایی فهرست طعم دهنده های مجاز غذایی فهرست مواد طعم دهنده ، تشدید کننده طعم مجاز در صنایع غذایی طعم دهنده جهت صدور پروانه ساخت و پروانه بهداشتی دستورالعمل تکمیل کاربرگ ارزیابی آزمایشگاه واحدهای تولیدی دستورالعمل اجرایی صدور، اصلاح و تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحدهای کیترینگ دستور العمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی جهت شرکت نگهداری، پخش و توزیع فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی انبارهای نگهداری مواد فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی) دستورالعمل اجرایی بررسی مدارک، ارزیابی و صدور / تمدید مجوز فعالیت موسسات آموزشی (آموزش حضوری) دستورالعمل اجرایی بررسی وارزیابی علامت تجاری برای فرآورده و مواد اولیه غذایی، آشامیدنی وبسته بندی تولید داخل و وارداتی ثبت درخواست نام تجاری غذا و آشامیدنی دستورالعمل شناسه گذاری محصولات آرایشی و بهداشتی
ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی (ISO22000-HACCP-PrPs)
یکسان سازی عناوین پروانه ساخت
راهنمای ثبت نام در سامانه TTAC راهنمای مدیر عامل ثبت نام شرکت راهنمای مسئول فنی
دستورالعمل اجرایی ثبت منبع (صدور تاسیس و بهره برداری) شرکت های دانش بنیان و فناور
دستورالعمل اجرایی نحوه ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی
دستورالعمل نحوه صدور گواهی بهداشت و گواهی فروش آزاد جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی و آشامیدنی
راهنمای درگاه پرداخت الکترونیک
راهنمای ثبت منبع غذایی و آشامیدنی
راهنمای ثبت منبع آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و پروانه بهداشتی(استفاده از ظرفیت خالی جهت صادرات)فرآورده غذایی،آرایشی و بهداشتی پیوست
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور پروانه بهداشتی ساخت (ظرفیت خالی) فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل روش تعیین مهاجرت کلی
دستورالعمل نحوه صدور و تمدید موافقت اصولی، پروانه تاسیس و بهره برداری آزمایشگاههای همکار و مجاز
دستورالعمل غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی
دستورالعمل واردات
دستورالعمل استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات غذایی
دستورالعمل چارت مصوب مسئول فنی
دستورالعمل برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی (چراغ راهنمای تغذیه ای ) پیوست 1 پیوست 2
فهرست نگهدارنده های مجاز
فهرست افزودنی های مجاز غذایی بر اساس نام افزودنی
فهرست افزودنی های مجاز و غیر مجاز بر اساس نام محصولات غذایی
فهرست طعم دهنده های مجاز غذایی
فهرست مواد طعم دهنده ، تشدید کننده طعم مجاز در صنایع غذایی
طعم دهنده جهت صدور پروانه ساخت و پروانه بهداشتی
دستورالعمل تکمیل کاربرگ ارزیابی آزمایشگاه واحدهای تولیدی
دستورالعمل اجرایی صدور، اصلاح و تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحدهای کیترینگ
دستور العمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی جهت شرکت نگهداری، پخش و توزیع فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی انبارهای نگهداری مواد فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی)
دستورالعمل اجرایی بررسی مدارک، ارزیابی و صدور / تمدید مجوز فعالیت موسسات آموزشی (آموزش حضوری)
دستورالعمل اجرایی بررسی وارزیابی علامت تجاری برای فرآورده و مواد اولیه غذایی، آشامیدنی وبسته بندی تولید داخل و وارداتی
ثبت درخواست نام تجاری غذا و آشامیدنی
دستورالعمل شناسه گذاری محصولات آرایشی و بهداشتی
سند علمی دانشگاه برنامه استراتژیک دانشگاه مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی مـــاهنامه حـــیات مرکز هم اندیشی اساتید جشنواره شهید مطهری حاکمیــت بالینـــــی پورتال دستگاه های اجرایی استان پرسش های متداول Distance Learning College مجمع خیرین سلامت
اعضای هیات علمی کارکنان دانشگاه گالری عکس دانشگاه مرکز پاسخگویی 1490 نظام جامع پیشنهادات کانون دانش آموختگان ارتباط با مدیران راهنمای ارباب رجوع روش انجام خدمات فهرست خدمات قابل ارائه کمیته ها و شوراها
دریافت آنتی ویروس امور مشترکین ثبت نام و انتخاب واحد نوبت دهی درمانگاه ها رزرو شارژ اینترنتی غذا فیلم های آموزش سلامت روزنامه های ایران ثبت نام متقاضیان طرح پست الکترونیک دانشگاه دانشگاه های علوم پزشکی
صفحه اول دانشگاه معرفی دانشگاه کارکنان تماس با دانشگاه امور مشترکین تماس با مدیر سایت
Copyright @2022" KAUMS دانشگاه علوم پزشکی کاشان