
تخصص : دکتری عمومی دامپزشکی و دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی
مرتبه علمی: استادیار، عضو هیئت علمی گروه تغذیه
عضویت در کمیته ها و شوراها :
-
عضو شورای مدیران معاونت غذا و دارو
-
عضو کمیته فنی صدور پروانه های بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه
-
عضوشورای پژوهشی مرکز تحقیقات بیوشیمی و تغذیه در بیماری های متابولیک دانشگاه علومپزشکی کاشان(1392 تاکنون)
-
داور مجله علمی پژوهشی دانشگاه علومپزشکی شهرکرد
-
داور مجله میکروب شناسی مواد غذایی
-
عضو فعال باشگاه پژوهشگران جوان (1386-1391)
-
عضو سازمان نظام دامپزشکی 1386 تاکنون
-
داور جشنواره منطقه ای اختراعات کوهرنگ (بنیاد ملی نخبگان) 1391
سوابق علمی و انجام طرح های تحقیقاتی :
-
چاپ بیش از 22 مقاله ISIو علمی پژوهشی
-
مجری و همکار بیش از 20 طرح تحقیقاتی
-
ارائه بیش از 30 مقاله در کنگره های بین المللی و ملی
شرح وظایف :
-
نظارت بر کار و آموزش اکیپ های بازرسی و تهیه وسایل کار مورد نیاز آنها
-
مطالعه مقررات وقوانین وآئین نامه های مربوط به مواد وارائه پیشنهاد اصلاح قوانین ومقررات موجود در صورت لزوم ونظارت برحسن اجرای آنها.
-
نمونه برداری ازمحصولات غذایی-آشامیدنی واحدهای تولیدی صنایع غذایی .
-
انجام بازدید های مشترک با ادارات
-
پاسخگویی به کلیه موارد خواسته شده درخصوص مواد خوردنی-آشامیدنی.
-
پیگیری پرونده های ارسالی تخلفات واحدهای تولیدی به مراجع قضایی تاحصول نتیجه .
-
برگزاری کلاسهای آموزشی جهت مسئولین فنی وکارشناسان.
-
نظارت برکار وآموزش کارکنان تحت سرپرستی اعم از اداری و فنی.
-
تهیه پاسخ به استعلامهای واصله به اداره نظارت برمواد خوردنی-آشامیدنی.
-
پیگیری شکایات واصله به اداره وتهیه گزارش در این خصوص.
-
کنترل و نظارت برساخت مواد از نظر فرمول ترکیب محصول و حذف مواد اولیه غیرمجاز.
-
مطالعه در مورد مواد آرایشی و بهداشتی مختلفی که مصرف آنها از طرف سازمانهای بهداشتی وبین المللی منع شده است.
-
نمونه برداری از محصولات آرایشی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده.
-
شرح وظایف کمیته فنی صدور پروانه های بهداشتی(تاسیس- ساخت- بهره برداری- مسئول فنی):
- رسیدگی به درخواستهای متقاضیان و اقدام به تشکیل و تکمیل پرونده های تاسیس- بهره برداری و مسئول فنی و ساخت محصولات تولیدی.
- بررسی کارشناسی مدارک ارائه شده
- بازدید ازواحد و مطابقت نقشه و تجهیزات با مکان مورد نظر (جهت صدور پروانه تاسیس و بهره برداری)
-
کنترل ونظارت برساخت مواد ازنظر فرمول ترکیب وبهداشتی بودن محصول وحذف مواد اولیه غیرمجاز مانند سموم شیمیایی وموادافزودنی غیر مجاز
-
بازرسی فنی و بهداشتی مراکز تولید و نگهداری مواد غذایی ، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی و اعمال روش های نوین کنترل
-
شناسایی واحد های تولیدی غیر مجاز و اعمال ضوابط و قوانین در مورد آنها
-
صدور مجوز ورود مواد اولیه غذایی ، آرایشی و بهداشتی ( در مورد مواد فرآوری شده از طریق اداره کل مجوز صادر می گردد )
-
صدور گواهی بهداشتی برای صادرات مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
-
صدور پروانه مسئول فنی و اقدام برای اخذ پروانه های تاسیس بهره برداری و ساخت از طریق اداره کل
-
اقدام به تشکیل و اداره کنفرانس – سمینارها جهت آشنا ساختن کارمندان با خط مشی و روشهای مربوط
-
نظارت بر اجرای GMPو GHPدر مراکز تولید و نگهداری مواد غذایی ، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی و تلاش برای ایجاد بستر مناسب برای اخذ گواهی HACCP
-
به منظور جلوگیری از دوباره کاری و تحمل هزینه های اضافی به دلیل مغایرت با اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی پس از صدور موافقت اولیه وزارت صنایع نقشه واحد مذکور توسط کمیسیون نقشه بررسی و نواقص احتمالی اصلاح گردیده پس از تایید و کنترل سایر مدارک لازم اجاره ساخت داده می شود
-
نظارت مستمر بر فعالیت مراکز تولید و بسته بندی موادخوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، سردخانه ها، انبارهای نگهداری موادغذایی، عمده فروشی ها و غیره
-
نظارت بر اجرای قوانین و ضوابط فنی و بهداشتی موادخوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و معرفی متخلفین به مراجع ذیصلاح
-
ترخیص موادخوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از گمرک و مکاتبه با اموال تملیکی و گمرکات در رابطه با کالاهای قاچاق
-
نظارت بر صادرات کالاها و صدور گواهی بهداشت
-
رسیدگی به شکایات مردمی در مورد موادخوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
|
|
|