1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

4:47:44 AM 1401 / 11 / 19
 

 

 

سرپرست معاونت غذا و دارو : دکترمحمدرضا رشیدی

تخصص:  دکترای داروسازی - تخصص فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز 

    نوع استخدام: هیات علمی تمام وقت

مرتبه علمی: استادیار دانشکده داروسازی گروه فارماکولوژی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

 

اهداف سازمانی :
  • ارتقاء کیفی منابع انسانی معاونت
  • ارتقاء کیفی و کمی خدمات دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی در سطح شهرستان
  • افزایش سطح مشارکت مردم و سایر بخش های مرتبط با حیطه فعالیت معاونت
  • اصلاح فرهنگ تجویز و مصرف دارو و پیشگیری از عوارض ناخواسته داروها
  • ارتقاء و بهبود دسترسی به خدمات دارویی در مناطق تحت پوشش
  • ارتقاء کیفیت، سلامت و ایمنی مراکز تولید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و افزایش رضایتمندی شهروندان
  • افزایش توان علمی و عملی بخش نظارتی غذایی و دارویی
  • افزایش سطح تکنولوژی و دانش فنی در تولید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
  • مبارزه با قاچاق و عرضه خارج از شبکه رسمی دارو، مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با همکاری سازمان های مرتبط
  • انجام تحقیقات کاربردی در عرصه غذا و دارو
  • ارتقاء سطح آگاهی عمومی جامعه در زمینه های مرتبط با حوزه غذا و دارو
  • ارتقای سطح سلامت جامعه تحت پوشش

 

     تماس با ما

 

 

 

   
جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر