آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و تداخلات داروی خود مطلع هستید؟      آیا می دانید در هنگام مسمومیت دارویی یا غذایی چه باید کرد؟         شماره تلفن 1490 مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم کشوری به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سؤالات دارویی همشهریان محترم می باشد. همچنین مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن 03155579000 در ساعات اداری پاسخگوی سؤالات دارویی شما می باشد                             مرکز اطلاع رسانی دارو و سمومDPIC                                     * برای حفظ سلامت خودمان آنتی بیوتیک را هوشمندانه استفاده کنیم .                                     * متاسفانه آمار ها نشان می دهد که کشور ایران بالاترین رتبه سرانه مصرف دارو در جهان را دارد.

8:58:06 AM 1396 / 09 / 02
 

کارگاه آموزشی "جدول ارزش تغذیه ای بر روی بسته بندی محصولات غذایی"
بدینوسیله باطلاع مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و آزمایشگاه کنترل غذا می‌رساند کارگاه آموزشی تحت عنوان "جدول ارزش تغذیه ای بر روی بسته بندی محصولات غذایی" توسط این معاونت و با حضور جناب آقای دکتر اسماعیل زاده برگزار می شود .

1391 / 04 / 04 -11:23


کمبود گوشت ماهی سبب عدم تعادل دستگاه عصبی می شود
کمبود گوشت ماهی سبب عدم تعادل دستگاه عصبی، عقب ماندگی فکری، رنجوری و ضعف جسمانی می شود.

1391 / 04 / 01 -8:2


استفاده از ضد آفتاب باید هر 3 یا 4 ساعت تکرار شود
استفاده از ضد آفتاب ها باید هر 3 یا 4 ساعت یکبار بر حسب شرایط تکرار شود تا اثر خود را حفظ کند.

1391 / 03 / 28 -13:59


پروتئین شیر بالاترین ارزش بیولوژیک را دارد
پروتئین موجود در شیر دارای بالاترین ارزش بیولوژیک در بین مواد غذایی پروتئینی است که این ماده مهم غذایی را از سایر مواد غذایی غذایی متمایز کرده است.

1391 / 03 / 25 -8:55


استفاده از ظروف یک بار مصرف گیاهی تیره و لکه دار مضر است
هنگامی که در مقابل نور به ظروف یک بار مصرف گیاهی نگاه می کنید، نباید تیرگی یا لکه سیاه در آن ها مشاهده شود.

1391 / 03 / 20 -8:51


استفاده از عینک آفتابی امری ضروری است .
ساعات 10 صبح تا 3 بعدازظهر روزهای تابستانی بیشتر از عینک آفتابی استفاده کنید.

1391 / 03 / 18 -11:45


روغن را در جای گرم نگهداری نکنید
روغن یکی از مواد غذایی است که به دلیل ماهیت خود در شرایط گرم و نامناسب می تواند دچار فساد شیمیایی شود.

1391 / 03 / 16 -10:41


مصرف روزانه میوه و سبزی خطر ابتلا به سکته را 22 درصد کاهش می دهد
خطر سکته در افرادی که سه بار در روز میوه و سبزی مصرف می کنند، ۲۲ درصد کمتر ازکسانی است که کمتر میوه و سبزی مصرف می کنند.

1391 / 03 / 16 -10:30


قابل توجه کلیه شرکت های واردکننده آرایشی و بهداشتی

1391 / 03 / 13 -9:30


کاهش 50 درصدی سرطان معده با مصرف میوه و سبزیجات
با مصرف 5 وعده میوه و سبزیجات در طول روز می توان تا 50 درصد از ابتلاء به سرطان معده کاهش داد.

1391 / 03 / 11 -7:44

RSS اخبار معاونت غذا و دارو
صفحه جاري : 1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19  -  20  -  21  -  22  -  23  -  24  -  25  -  26  -  27  -  28  -  29  -  30  -  31  -  32  -  33  -  34  -  35  -  36  -  37  -  38  -  39  -  40  -  41  -  42  -  43  -  44  -  45  -  46  -  47  -  48  -  49  -  50  -  51  -  52  -  53  -  54  -  55  -  56  -  57  -  58  -  59  -  60  -  61  
صفحه 49 از 61   تعداد اخبار اين گروه خبري: 607
   

جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر