آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و تداخلات داروی خود مطلع هستید؟      آیا می دانید در هنگام مسمومیت دارویی یا غذایی چه باید کرد؟         شماره تلفن 1490 مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم کشوری به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سؤالات دارویی همشهریان محترم می باشد. همچنین مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن 03155579000 در ساعات اداری پاسخگوی سؤالات دارویی شما می باشد                             مرکز اطلاع رسانی دارو و سمومDPIC                                     * برای حفظ سلامت خودمان آنتی بیوتیک را هوشمندانه استفاده کنیم .                                     * متاسفانه آمار ها نشان می دهد که کشور ایران بالاترین رتبه سرانه مصرف دارو در جهان را دارد.

12:51:18 PM 1396 / 07 / 04
 

دوره آموزشی"جدول ارزش تغذیه ای بر روی بسته بندی محصولات غذایی"

1391 / 04 / 20 -11:19


برای جلوگیری از پوسیدگی دندان در کودکان؛ مصرف نوشابه ها را محدود کنید
والدین برای جلوگیری از پوسیدگی دندان در کودکان بهتر است مصرف نوشیدنی های اسیدی را محدود کنند.

1391 / 04 / 20 -8:7


خوردن نوشیدنی های کافئین دار را در فصل گرما کاهش دهید
نوشیدنی‌های کافئین‌دار مانند قهوه و چای به دلیل کافئین و تئوفیلینی که دارند، ادرارآور هستند و نه تنها آب زیاد به بدن نمی‌رسانند بلکه سبب دفع آب می‌شوند.

1391 / 04 / 18 -9:9


خوردن آب ناسالم در سفر مهمترین علت مسمومیت غذایی
بسیاری از مسمومیت ها در طول مسافرت، ناشی از خوردن و آشامیدن غذاها و آب های آلوده به میکروب است.

1391 / 04 / 18 -8:3


قراردادن پروتئین در صبحانه و کاهش میزان چاقی
خوردن صبحانه با پروتئین بالا میزان مصرف کالری در طول روز را کاهش می‌دهد.

1391 / 04 / 18 -7:49


خانم های باردار بهتر است از ضد آفتاب های شیمیایی استفاده نکنند
مصرف ضد آفتاب های شیمیایی در کودکان کمتر از 6 ماه ممنوع بوده و بهتر است که خانم های باردار نیز استفاده نکنند.

1391 / 04 / 06 -11:18


مبتلایان به زخم معده، غلات سبوس دار مصرف کنند
در بیماری زخم معده، مصرف تمام غلاتی که بدون چربی فرآوری می شوند، مجاز است و با مصرف حداقل نیمی از غلات روزانه به صورت سبوس دار می توان از بروز عوارض این بیماری جلوگیری کرد.

1391 / 04 / 06 -10:34


کارگاه آموزشی "جدول ارزش تغذیه ای بر روی بسته بندی محصولات غذایی"
بدینوسیله باطلاع مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و آزمایشگاه کنترل غذا می‌رساند کارگاه آموزشی تحت عنوان "جدول ارزش تغذیه ای بر روی بسته بندی محصولات غذایی" توسط این معاونت و با حضور جناب آقای دکتر اسماعیل زاده برگزار می شود .

1391 / 04 / 04 -11:23


کمبود گوشت ماهی سبب عدم تعادل دستگاه عصبی می شود
کمبود گوشت ماهی سبب عدم تعادل دستگاه عصبی، عقب ماندگی فکری، رنجوری و ضعف جسمانی می شود.

1391 / 04 / 01 -8:2


استفاده از ضد آفتاب باید هر 3 یا 4 ساعت تکرار شود
استفاده از ضد آفتاب ها باید هر 3 یا 4 ساعت یکبار بر حسب شرایط تکرار شود تا اثر خود را حفظ کند.

1391 / 03 / 28 -13:59

RSS اخبار معاونت غذا و دارو
صفحه جاري : 1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19  -  20  -  21  -  22  -  23  -  24  -  25  -  26  -  27  -  28  -  29  -  30  -  31  -  32  -  33  -  34  -  35  -  36  -  37  -  38  -  39  -  40  -  41  -  42  -  43  -  44  -  45  -  46  -  47  -  48  -  49  -  50  -  51  -  52  -  53  -  54  -  55  -  56  -  57  -  58  -  59  -  60  
صفحه 47 از 60   تعداد اخبار اين گروه خبري: 594
   

جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر