آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و تداخلات داروی خود مطلع هستید؟      آیا می دانید در هنگام مسمومیت دارویی یا غذایی چه باید کرد؟         شماره تلفن 1490 مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم کشوری به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سؤالات دارویی همشهریان محترم می باشد. همچنین مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن 03155579000 در ساعات اداری پاسخگوی سؤالات دارویی شما می باشد                             مرکز اطلاع رسانی دارو و سمومDPIC                                     * برای حفظ سلامت خودمان آنتی بیوتیک را هوشمندانه استفاده کنیم .                                     * متاسفانه آمار ها نشان می دهد که کشور ایران بالاترین رتبه سرانه مصرف دارو در جهان را دارد.

12:52:01 PM 1396 / 07 / 04
 

پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ با مصرف فیبر
فیبرهای غذایی بخشی از گیاهان هستند که اغلب در خوراکی های طبیعی مانند حبوبات، غلات کامل، دانه ها، میوه ها و سبزی ها موجود است و مصرف آنها از سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند.

1391 / 06 / 12 -12:33


لزوم مصرف روزانه مواد غذایی حاوی کلسیم برای پیشگیری از تحلیل استخوان
بر اساس اعلام مرکز تحقیقات جراحی ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مصرف روزانه یک هزار و 200 میلی گرم کلسیم به منظور پیشگیری از تحلیل استخوانها ضروری است.

1391 / 06 / 06 -9:7


دوره آموزشی روش های نوین بسته بندی در صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی
برگزاری دوره آموزشی روش های نوین بسته بندی در صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی توسط معاونت غذا و دارو کاشان

1391 / 05 / 31 -11:34


پسته سطح کلسترول خون را پایین می آورد
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پسته سرشار از ماده‌ای به نام فیتوسترول است که سطح کلسترول خون را پایین می‌آورد.

1391 / 05 / 28 -9:41


مردم به هیچ وجه ادکلن‌ Lovely نخرند
مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: مردم به هیچ وجه ادکلن‌ Lovely نخرند.

1391 / 05 / 21 -10:4


سومین جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی برگزار می شود
سومین جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی در روز 25مهرماه سال جاری در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار می شود

1391 / 05 / 16 -7:42


نوشابه باعث کاهش ارزش غذایی شیر مادر می شود
نوشابه علاوه بر عوارضی همچون پوکی استخوان، دیابت، کم خونی، چاقی، بیماری های قلبی عروقی و نارسایی های کلیوی و سرطان، در صورت مصرف زیاد در دوران شیردهی، سبب کاهش ارزش غذایی شیر مادر می شود.

1391 / 05 / 08 -8:55


حافظه با خوردن ماهی قوی می شود
نوعی اسید چرب امگا 3 موجود در ماهی به نام DHA‌ باعث بهبود حافظه و قوی‌تر شدن آن می‌شود.

1391 / 05 / 04 -8:51


دوره آموزشی" جدول ارزش تغذیه ای بر روی بسته بندی محصولات غذایی" برگزار شد.

1391 / 05 / 01 -9:35


به دلیل همزمان شدن ماه رمضان با روزهای تابستان؛ داشتن برنامه تغذیه ای برای روزه داری ضروری است
در سال جاری به دلیل همزمان شدن ماه مبارک رمضان با روزهای گرم و طولانی تابستان و روزه بودن روزه داران به مدت 16 ساعت، داشتن برنامه بهداشتی و تغذیه ای مناسب امری ضروری است.

1391 / 04 / 26 -6:15

RSS اخبار معاونت غذا و دارو
صفحه جاري : 1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19  -  20  -  21  -  22  -  23  -  24  -  25  -  26  -  27  -  28  -  29  -  30  -  31  -  32  -  33  -  34  -  35  -  36  -  37  -  38  -  39  -  40  -  41  -  42  -  43  -  44  -  45  -  46  -  47  -  48  -  49  -  50  -  51  -  52  -  53  -  54  -  55  -  56  -  57  -  58  -  59  -  60  
صفحه 46 از 60   تعداد اخبار اين گروه خبري: 594
   

جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر