آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و تداخلات داروی خود مطلع هستید؟      آیا می دانید در هنگام مسمومیت دارویی یا غذایی چه باید کرد؟         شماره تلفن 1490 مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم کشوری به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سؤالات دارویی همشهریان محترم می باشد. همچنین مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن 03155579000 در ساعات اداری پاسخگوی سؤالات دارویی شما می باشد                             مرکز اطلاع رسانی دارو و سمومDPIC                                     * برای حفظ سلامت خودمان آنتی بیوتیک را هوشمندانه استفاده کنیم .                                     * متاسفانه آمار ها نشان می دهد که کشور ایران بالاترین رتبه سرانه مصرف دارو در جهان را دارد.

12:52:08 PM 1396 / 07 / 04
 

توسط معاون اول رییس جمهور صورت گرفت؛ تقدیر از تولیدکنندگان نمونه و برتر مواد غذایی در کشور
معاون اول رییس جمهور و وزیر بهداشت در روز جهانی غذا از تولیدکنندگان نمونه و برتر مواد غذایی تقدیر کردند.

1391 / 07 / 29 -8:58


آب میوه های بسته بندی و نوشابه های ورزشی باعث چاقی دانش‌آموزان می‌شود
آب میوه‌های بسته‌بندی و نوشابه‌های ورزشی علاوه بر نوشابه‌های گازدار موجب چاقی و اضافه وزن در افراد به ویژه دانش‌آموزان می‌شوند.

1391 / 07 / 23 -10:0


نارسایی کبد کودکان با مصرف رنگ‌های غیرمجاز
استفاده از رنگ‌های غیرمجاز در خوراکی‌هایی مانند بیسکوئیت و یخمک، می‌تواند سبب از کارافتادن کبد کودک شود.

1391 / 07 / 13 -11:33


همایش روز جهانی غذا
برگزاری همایش روز جهانی غذا

1391 / 07 / 11 -7:56


برای پیشگیری از چاقی؛ نوجوانان نوشیدنی کم کالری بنوشند
ارائه نوشیدنی‌های بدون کالری به نوجوانان و حذف نوشیدنی‌های شیرین از افزایش وزن بیش از حد آنان پیشگیری می‌کند.

1391 / 07 / 06 -11:52


مصرف روی نقش مهمی در پیشگری و درمان افسردگی دارد
روی نقش مهمی در عملکرد سیستم عصبی دارد و تعادل این عنصر در بدن در پیشگیری و درمان افسردگی مؤثر است.

1391 / 07 / 02 -12:58


غذاهای پرچرب و سرخ کرده سبب ضعف سیستم ایمنی می شود
مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوشت،‌ غذاهای سرخ کرده و پرچربی سبب ضعف سیستم ایمنی بدن می شود.

1391 / 06 / 25 -10:43


مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان، ابتلا به سرطان لوزالمعده را کاهش می دهد
خوردن مواد غذایی با منبع آنتی­اکسیدانی و ویتامین­های­C و E از بروز سرطان لوزالمعده می کاهد.

1391 / 06 / 21 -11:41


ضرورت استفاده از راهنمای غذایی برای ترویج تغذیه مناسب
راهنمای غذایی و انتخاب‌های سالم سبب ترویج تغذیه مناسب و زندگی سالم می‌شود و بهترین راه برای اطمینان از تأمین نیازهای تغذیه‌ای، استفاده روزانه از گروه‌های غذایی است

1391 / 06 / 16 -7:36


تاثیر مخرب وجود سرب در مواد آرایشی غیراستاندارد
وجود سرب در رژلب ها و مواد آرایشی غیراستاندارد و تقلبی، تاثیر مخربی بر سامانه اعصاب مصرف کنندگان گذاشته و در دراز مدت، موجب کاهش یادگیری، دشواری در زبان آموزی و ایجاد اختلالات رفتاری می‌شود.

1391 / 06 / 15 -12:53

RSS اخبار معاونت غذا و دارو
صفحه جاري : 1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19  -  20  -  21  -  22  -  23  -  24  -  25  -  26  -  27  -  28  -  29  -  30  -  31  -  32  -  33  -  34  -  35  -  36  -  37  -  38  -  39  -  40  -  41  -  42  -  43  -  44  -  45  -  46  -  47  -  48  -  49  -  50  -  51  -  52  -  53  -  54  -  55  -  56  -  57  -  58  -  59  -  60  
صفحه 45 از 60   تعداد اخبار اين گروه خبري: 594
   

جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر