آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و تداخلات داروی خود مطلع هستید؟      آیا می دانید در هنگام مسمومیت دارویی یا غذایی چه باید کرد؟         شماره تلفن 1490 مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم کشوری به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سؤالات دارویی همشهریان محترم می باشد. همچنین مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن 03155579000 در ساعات اداری پاسخگوی سؤالات دارویی شما می باشد                             مرکز اطلاع رسانی دارو و سمومDPIC                                     * برای حفظ سلامت خودمان آنتی بیوتیک را هوشمندانه استفاده کنیم .                                     * متاسفانه آمار ها نشان می دهد که کشور ایران بالاترین رتبه سرانه مصرف دارو در جهان را دارد.

8:13:58 AM 1396 / 08 / 28
 

روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید
ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود دارد و با دریافت یک رژیم غذایی سالم و جلوگیری از مصرف روغن های جامد می‌توان سلامتی قلب و دستگاه گردش خون را حفظ کرد.

1391 / 09 / 22 -12:31


دوغ و شربت های خانگی را جایگزین نوشابه های گازدار کنید
ماده افزودنی ونگه دارنده در نوشابه ها در برخی از کودکان موجب بروز آلرژی و انواع حساسیت ها می شود.

1391 / 09 / 18 -11:49


یک کار‌شناس تغذیه:مصرف فست فود‌ها و چیپس در جوانی احتمال ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهد
یک کار‌شناس تغذیه گفت: مصرف فست فود‌ها، چیپس و حتی کیک خامه‌ای در دوران جوانی احتمال ابتلا به آلزایمر را در سالمندی افزایش می‌دهد.

1391 / 09 / 07 -12:11


معاون غذای سازمان غذا و دارو خبر داد: اجرای فاز سوم اعطای برچسب اصالت تا پایان سال جاری
معاون سازمان غذا و دارو از اجرای فاز سوم کنترل محصولات آرایشی و بهداشتی در سطح بازار و عرضه تا پایان سال خبر داد.

1391 / 09 / 07 -11:51


کرم پودرهای چرب برای آکنه مناسب نیست
استفاده از کرم‌ها و کرم پودرهای چرب برای آکنه مناسب نیست و ممکن است مساله‌ای بنام «کرم آکنه» را ایجاد ‌کند.

1391 / 09 / 02 -9:7


بلانکیت یا جوهر قند چیست ؟
مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور از بروز برخی اختلالات در رابطه با استفاده برخی قندها وآبنبات ها خبرداد.

1391 / 09 / 02 -9:1


رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید
رنگها یکی از مواد افزودنی خوراکی هستند که تنها برای جذاب کردن ظاهر مواد غذایی استفاده می شوند در حالی که سایر افزودنی ها تا حدی مانع از فساد مواد غذایی می شوند .

1391 / 08 / 21 -10:44


کاهش بیماری های روانی و عصبی با مصرف اسیدهای چرب امگا 3
اسیدهای چرب امگا 3 موجود در روغن ماهی بخش عمده­ای از چربی­های سیستم عصبی و مغز را تشکیل داده و هیچ جایگزینی برای نقش آنها در مغز وجود ندارد

1391 / 08 / 17 -8:41


سالم ترین نان، نان سبوسدار است
انی که از آرد کامل و سبوسدار تهیه می شود و با خمیر مایه و بدون جوش شیرین به عمل می آید و با حرارتی ملایم، یکنواخت و شعله غیر مستقیم پخته می شود، سالمترین نان است.

1391 / 08 / 17 -8:32


ماده موجود در کشمش از تخریب سلول ها جلوگیری می کند
میوه خشک شده ی انگور یا کشمش حاوی ماده موثره ای به نام فنول است. فنولهایی که در میوه ها یافت می شوند، فعالیت های آنتی اکسیدانی دارند و از تخریب های سلولی، که در بدن رخ می دهند و پایه اکسیژنی دارند، جلوگیری می کنند.

1391 / 08 / 10 -11:18

RSS اخبار معاونت غذا و دارو
صفحه جاري : 1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19  -  20  -  21  -  22  -  23  -  24  -  25  -  26  -  27  -  28  -  29  -  30  -  31  -  32  -  33  -  34  -  35  -  36  -  37  -  38  -  39  -  40  -  41  -  42  -  43  -  44  -  45  -  46  -  47  -  48  -  49  -  50  -  51  -  52  -  53  -  54  -  55  -  56  -  57  -  58  -  59  -  60  -  61  
صفحه 45 از 61   تعداد اخبار اين گروه خبري: 607
   

جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر