آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و تداخلات داروی خود مطلع هستید؟      آیا می دانید در هنگام مسمومیت دارویی یا غذایی چه باید کرد؟         شماره تلفن 1490 مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم کشوری به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سؤالات دارویی همشهریان محترم می باشد. همچنین مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن 03155579000 در ساعات اداری پاسخگوی سؤالات دارویی شما می باشد                             مرکز اطلاع رسانی دارو و سمومDPIC                                     * برای حفظ سلامت خودمان آنتی بیوتیک را هوشمندانه استفاده کنیم .                                     * متاسفانه آمار ها نشان می دهد که کشور ایران بالاترین رتبه سرانه مصرف دارو در جهان را دارد.

9:01:42 AM 1396 / 09 / 02
 

پتاسیم و کلسیم به کاهش فشارخون کمک می کند
پتاسیم و کلسیم می‌تواند به کاهش فشارخون کمک کند. موز، زردآلو، انجیر، گریب فروت، هلو، انگور و آلو، میوه‌هایی سرشار از پتاسیم هستند که در کاهش فشارخون بالا مؤثرند.

1392 / 01 / 05 -9:20


به منظور پیشگیری از ابتلا به فشار خون ، ایام عید از مصرف آجیل های شور بپرهیزید
نمک موجود در آجیل و مصرف مواد غذایی پرچرب و نمکین موجب افزایش فشار خون می شود

1392 / 01 / 05 -9:7


بطری های آب معدنی نباید در معرض آفتاب قرار گیرد
آب معدنی هایی که در فروشگاه های عرضه مواد غذایی و آشامیدنی در معرض حرارت و در زیر نور آفتاب داغ نگهداری می شوند مشکل مصرف دارند و مردم توجه داشته باشند از این آب معدنی ها استفاده نکنند.

1391 / 12 / 17 -10:12


لیست فرآورده های غذایی غیر مجاز

1391 / 12 / 08 -12:4


مفید بودن چربی‌های گیاهی به معنی عدم چاق‌کنندگی آن‌ها نیست
کارشناس نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مفید بودن چربی‌های گیاهی به معنی عدم چاق‌کنندگی آن‌ها نیست.

1391 / 11 / 29 -14:3


استفاده نامناسب از مواد شوینده از دلایل اصلی بروز اگزمای دست
استفاده نامناسب از مواد شوینده یکی از دلایل اصلی بروز اگزمای دست به شمار می رود.

1391 / 11 / 28 -9:7


مواد غذایی شیرین و غذاهای سرخ شده خطر سکته مغزی را افزایش می‌دهد
نتایج یک تحقیق نشان داد مصرف زیاد غذاهای جنوبی در آمریکا با افزایش خطر وقوع سکته مغزی همراه است

1391 / 11 / 25 -10:42


خوردن نشاسته و فیبر از سرطان پیشگیری می کند
افزایش نشاسته و فیبر در رژیم غذایی، خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش می دهد.

1391 / 11 / 16 -12:7


مصرف کلسیم در نوجوانی از پوکی استخوان در سالمندی جلوگیری می کند
کلسیم کافی باید در غذای نوجوانان قبل از بلوغ وجود داشته باشد تا استخوانها تراکم مناسبی بیابند و در سالمندی به پوکی استخوان مبتلا نشوند.

1391 / 11 / 14 -10:5


برگزاری نخستین جشنواره بین المللی برند حلال

1391 / 11 / 07 -12:54

RSS اخبار معاونت غذا و دارو
صفحه جاري : 1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19  -  20  -  21  -  22  -  23  -  24  -  25  -  26  -  27  -  28  -  29  -  30  -  31  -  32  -  33  -  34  -  35  -  36  -  37  -  38  -  39  -  40  -  41  -  42  -  43  -  44  -  45  -  46  -  47  -  48  -  49  -  50  -  51  -  52  -  53  -  54  -  55  -  56  -  57  -  58  -  59  -  60  -  61  
صفحه 43 از 61   تعداد اخبار اين گروه خبري: 607
   

جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر