آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و تداخلات داروی خود مطلع هستید؟      آیا می دانید در هنگام مسمومیت دارویی یا غذایی چه باید کرد؟         شماره تلفن 1490 مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم کشوری به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سؤالات دارویی همشهریان محترم می باشد. همچنین مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن 03155579000 در ساعات اداری پاسخگوی سؤالات دارویی شما می باشد                             مرکز اطلاع رسانی دارو و سمومDPIC                                     * برای حفظ سلامت خودمان آنتی بیوتیک را هوشمندانه استفاده کنیم .                                     * متاسفانه آمار ها نشان می دهد که کشور ایران بالاترین رتبه سرانه مصرف دارو در جهان را دارد.

9:11:40 AM 1396 / 07 / 04
 

اعلام فرآورده های غیرمجاز
اعلام فرآورده آرایشی و بهداشتی غیر مجاز

1392 / 08 / 12 -14:2


برگزاری کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش این دانشگاه
دوره آموزشی با موضوع " آشنایی با وظایف مسئولین فنی و قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مربوط به مسئولین فنی" برگزار شد

1392 / 07 / 30 -13:1


اعلام فرآورده های خوراکی و آشامیدنی غیر مجاز

1392 / 07 / 22 -13:56


تکذیب اظهارات رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مبنی بر آلودگی برنج‌های وارداتی
رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و رئیس مؤسسه استاندارد اظهارات دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مبنی بر آلودگی برنج‌های وارداتی را تکذیب کردند.

1392 / 07 / 22 -13:45


شرکت های مجری طرح کنترل اصالت و سلامت

1392 / 07 / 22 -13:39


مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در روز جهانی غذا گفت:

1392 / 07 / 22 -13:35


پلمپ یک واحد بسته بندی انواع سبزیجات

1392 / 07 / 18 -11:9


یافته های جدید درباره ارتباط مصرف نمک با بیمار ی ام اس
پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقصر اصلی در افزایش میزان بیماری‌های خودایمنی مانند ام‌اس (اسکلروز متعدد) باشد.

1392 / 07 / 17 -11:8


حجاج از آوردن "صفارالزعفران " به طور جدی خودداری کنند

1392 / 07 / 17 -11:2


عسل منبع آنتی‌اکسیدان/ عسل از بیماری قلبی پیشگیری می‌کند/ عسل تیره بخرید!
روغن زیتون منبع ایده‌آلی برای تولید انرژی و عامل جلوگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی است و وجود اسید چرب ضروری لینولئیک در روغن زیتون متناسب با میزانی است که باید در غذای روزانه وجود داشته باشد.

1392 / 07 / 14 -10:22

RSS اخبار معاونت غذا و دارو
صفحه جاري : 1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19  -  20  -  21  -  22  -  23  -  24  -  25  -  26  -  27  -  28  -  29  -  30  -  31  -  32  -  33  -  34  -  35  -  36  -  37  -  38  -  39  -  40  -  41  -  42  -  43  -  44  -  45  -  46  -  47  -  48  -  49  -  50  -  51  -  52  -  53  -  54  -  55  -  56  -  57  -  58  -  59  -  60  
صفحه 35 از 60   تعداد اخبار اين گروه خبري: 594
   

جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر