آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و تداخلات داروی خود مطلع هستید؟      آیا می دانید در هنگام مسمومیت دارویی یا غذایی چه باید کرد؟         شماره تلفن 1490 مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم کشوری به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سؤالات دارویی همشهریان محترم می باشد. همچنین مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن 03155579000 در ساعات اداری پاسخگوی سؤالات دارویی شما می باشد                             مرکز اطلاع رسانی دارو و سمومDPIC                                     * برای حفظ سلامت خودمان آنتی بیوتیک را هوشمندانه استفاده کنیم .                                     * متاسفانه آمار ها نشان می دهد که کشور ایران بالاترین رتبه سرانه مصرف دارو در جهان را دارد.

9:10:51 AM 1396 / 07 / 04
 

قرار دادن قاشق مسی در ظرف روغن، ماندگاری آن را تا 80 برابر کوتاه تر می کند
متاسفانه در حال حاضر تبلیغات درباره استفاده از ظروف مسی برای پخت و پز و نگهداری غذا درحال افزایش است.

1392 / 10 / 16 -13:45


بطری های یک بار مصرف آب را در فریزر قرار ندهید
از قرار دادن بطری های آب پلاستیکی (یک بار مصرف) در فریزر یا جایخی یخچال و استفاده از آب یخ زده آن ها به شدت خودداری کنید...

1392 / 09 / 26 -12:21


اعلام نمونه برنج با نام های تجاری که با استاندارد مربوطه مطابقت نداردند ...

1392 / 09 / 03 -10:59


کارگاه آموزشی با موضوع " اصول سردخانه و انبار"
کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 30/8/92 با موضوع " اصول سردخانه و انبار"برگزار می گردد ....

1392 / 08 / 28 -12:56


مصرف همزمان بعضی از مواد غذایی امراض جدی درپی خواهد داشت
مصرف همزمان بعضی از مواد غذایی با هم می تواند برای فرد مضر باشد که حاصل آن تولید اخلاط زاید در بدن است.

1392 / 08 / 28 -11:1


ظروف یک بار مصرف پلاستیکی برای توزیع مواد غذایی داغ مناسب نیست
ظروف گیاهی بهترین نوع برای توزیع نذورات گرم در مناسبت های مذهبی است.

1392 / 08 / 28 -10:56


صابون زیبایی با نام تجاری راکس RUX

1392 / 08 / 27 -12:28


معجزه ای به نام شلغم
شلغم سرشار از انواع ویتامین ها/ شلغم باعث تصفیه خون و دفاع بدن در برابر بیماری‌های عفونی می شود

1392 / 08 / 27 -12:22


چربی ترانس و عوارض ناشی از مصرف آن
چربی ترانس به طور طبیعی و به مقدار کم در غذاها با منبع حیوانی یافت می‌شود اما اغلب هنگام هیدروژنه کردن روغن های مایع و سرخ کردن در دمای بالا ایجاد می شود.

1392 / 08 / 19 -12:5


ضرورت رعایت مسائل بهداشتی در نذری‌دادن و پذیرایی در ایام محرم
نذری‌دادن و پذیرایی در ایام محرم باید با رعایت مسائل بهداشت فردی، محیطی، مواد غذایی و ظروف توزیع غذا انجام شود

1392 / 08 / 19 -12:0

RSS اخبار معاونت غذا و دارو
صفحه جاري : 1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19  -  20  -  21  -  22  -  23  -  24  -  25  -  26  -  27  -  28  -  29  -  30  -  31  -  32  -  33  -  34  -  35  -  36  -  37  -  38  -  39  -  40  -  41  -  42  -  43  -  44  -  45  -  46  -  47  -  48  -  49  -  50  -  51  -  52  -  53  -  54  -  55  -  56  -  57  -  58  -  59  -  60  
صفحه 34 از 60   تعداد اخبار اين گروه خبري: 594
   

جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر