آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و تداخلات داروی خود مطلع هستید؟      آیا می دانید در هنگام مسمومیت دارویی یا غذایی چه باید کرد؟         شماره تلفن 1490 مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم کشوری به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سؤالات دارویی همشهریان محترم می باشد. همچنین مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن 03155579000 در ساعات اداری پاسخگوی سؤالات دارویی شما می باشد                             مرکز اطلاع رسانی دارو و سمومDPIC                                     * برای حفظ سلامت خودمان آنتی بیوتیک را هوشمندانه استفاده کنیم .                                     * متاسفانه آمار ها نشان می دهد که کشور ایران بالاترین رتبه سرانه مصرف دارو در جهان را دارد.

12:49:53 PM 1396 / 07 / 04
 

در دومین روز از هفته سلامت عنوان شد:
تحقق شعار "ایمنی غذا از مزرعه تا سفره" نیازمند همدلی تمامی متولیان سلامت است

1394 / 02 / 03 -13:43


ایمنی غذایی در کودکان دبستانی

1394 / 02 / 02 -11:54


معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان:
از فعالیت یک واحد تولید کننده مواد غذایی جلوگیری شد

1394 / 01 / 19 -12:22


مسابقه نقاشی و انشاء نویسی با موضوع " تولید غذای سالم "

1394 / 01 / 18 -13:49


اولویت امسال سازمان، حوزه غذاست/ تدارک ویژه ای برای ایمنی و سلامت غذا دیده ایم
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و داروبا توجه به نامگذاری سال جاری از سوی سازمان بهداشت جهانی به نام "ایمنی و سلامت غذا"، مهمترین اولویت سازمان را این سال حوزه غذا دانست.

1394 / 01 / 18 -11:17


نقش مردم در خودمراقبتی برای بهبود ایمنی غذا/ 15 رفتار کلیدی برای ایمنی غذا از مزرعه تا سفره

1394 / 01 / 17 -14:32


خوردنی‌هایی که نباید در یخچال بگذارید
فهرستی از مواد غذای که در صورت بیرون ماندن از یخچال بهتر محافظت می‌شوند.

1394 / 01 / 17 -14:24


یخ بستن آب درون بطری، باعث ایجاد سرطان می شود.
کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی یزد، تاکید کرد: یخ بستن آب درون بطری باعث وارد شدن ترکیبات پلیمری بطری به داخل آب شده و می‌تواند ایجاد سرطان کند.

1394 / 01 / 05 -11:15


توصیه های تغذیه ای در نوروز94
پسته، بادام، فندق و تخمه حاوی روغن‌های غیر اشباع و برای سلامت بدن مفید است، البته می باسیت در هنگام مصرف آن‌ها به میزان کالری این مواد غذایی توجه کرد.

1393 / 12 / 26 -13:4


ویژگی های مواد غذایی ارگانیک و تاثیر آن بر سلامت انسان
یکی از مهم‌ترین مزیت‌های محصولات غذایی ارگانیک وجود طعم و مزه بهتر و طبیعی تر و خواص غذایی بیشتر این محصولات نسبت به محصولات تولید شده در سیستم زراعی رایج و محصولات اصلاح شده است.

1393 / 12 / 20 -11:35

RSS اخبار معاونت غذا و دارو
صفحه جاري : 1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19  -  20  -  21  -  22  -  23  -  24  -  25  -  26  -  27  -  28  -  29  -  30  -  31  -  32  -  33  -  34  -  35  -  36  -  37  -  38  -  39  -  40  -  41  -  42  -  43  -  44  -  45  -  46  -  47  -  48  -  49  -  50  -  51  -  52  -  53  -  54  -  55  -  56  -  57  -  58  -  59  -  60  
صفحه 25 از 60   تعداد اخبار اين گروه خبري: 594
   

جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر