اسامی محصولات غیر مجاز در سطح عرضه

به گزارش ایفدونا - Ifdona ، مهندس محمد هاشمی،سخنگوی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت اعلام کرد: واحدهای تولیدی مواد غذایی که نامشان در ذیل  می آید به علت جعل اسناد بهداشتی اداره کل فراورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو غیر مجاز شناخته می شوند.

وی ادامه داد: جوپرک با نام تجاری ارغوان طبیعت، آدامس دراژه با طعم دارچین با نام تجاری اونیا، پیراشکی مخصوص با نام رنگارنگ، بامیه سنتی،قلمی با نام تجاری کوثر تهران، غیر مجاز و تقلبی هستند.

هاشمی گفت: همچنین آرد نخود چی- حبوبات- ادویه جات با نام تجاری شعله، بستنی با نام تجاری توتک، محلول زعفران با نام تجاری معراج، عرقیات سفارش شرکت سنوس ایرانیان- تولید صنایع تقطیری ساغر با نام تجاری لحظه ها و بیکینگ پودر با نام تجاری زرناز تقلبی و غیر مجاز هستند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو با نام بردن از آبلیمو های ترش با نام های تجاری دستچین، گلدست، نوش آگین و حاسب به عنوان دیگر محصولات غیر مجاز گفت: این آبلیمو های ترش پس از پایش سطح عرضه توسط کارشناسان اداره کل فراورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان و با تعامل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران و پس از دریافت نتایج آزمایشگاهی غیر مجاز شناخته شده اند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: از کسانی که محصولات نامبرده را در سطح عرضه مشاهده می کنند خواست روابط عمومی سازمان غذا و دارو، معاونت های غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور یا نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع آوری آنها در کوتاهترین زمان ممکن اقدام شود.
شماره تلفن 55543026 -031 آماده دریافت مکانهای عرضه فراورده های غیر مجاز فوق الذکر می باشد.

منبع خبر : ایفدونا

ساعت : 11:9 -  روز  : شنبه  - 18 /  11 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :905