ارزیابی برنامه های پیش نیازی PRPs واحدهای تولید صنایع غذایی و آشامیدنی

اصلاحیه فرم های برنامه های PRPs واحدهای تولید صنایع غذایی و آشامیدنی

به منظور اجرای دستورالعمل اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی کلیه واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه ملزم به تکمیل فرم ارزیابی برنامه های پیش نیازی (PRPs)مربوط به سال 1390می باشند .

مسئولین فنی واحدهای تولیدی فرم های مربوطه را تکمیل و تا تاریخ 31/6/90 به اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو تحویل نمایند. بدیهی است ارائه هر گونه خدمات در سال جاری منوط به تکمیل فرم (PRPs) مذکور خواهد بود.

دستورالعمل تکمیل فرم

چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی(PRPs)

ساعت : 11:46 -  روز  : یکشنبه  - 9 /  5 / 1390 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :13326