بلانکیت یا جوهر قند چیست ؟
به گزارش وب دا، مهندس نعمت الله معروفی گفت: بروز برخی اختلالات استنشاقی، گوارشی، پوستی و چشمی می تواند از عوارض برخی قندها و ابنبات های دارای بلانکیت باشد .
وی افزود: با توجه به اینکه بیشتر افراد قندها و آبنبات هایی را می خرند که به رنگ سفید است ، لذا برخی از کارخانجات و کارگاههای قند و آبنبات بطور غیر مجاز از بلانکیت که ترکیبی گوگردی بوده برای رنگبری و سفید کردن قند وآبنبات استفاده می کنند که مقدار زیاد مصرف آن سرطانزا می باشد به همین دلیل یکی از مهمترین فاکتورهای کنترل کیفیت قند اندازه گیری باقیمانده بلانکیت است .
معروفی اظهار داشت: بروز اختلال در دستگاه گوارش با تاثیر بر پرزهای معده و روده و در دراز مدت باعث از بین رفتن آنتی اکسیدان ها می شود .
وی در پایان اظهار داشت: میزان مجاز مورد استفاده بلانکیت در مواد غذایی کمتر از 10 میلی گرم در لیتر( پی پی ام ) است.
منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی وب دا