1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

گفتگوی اختصاصی با سید جواد حسینی همکار شاغل در معاونت غذا و دارو دانشگاه/ با اولین حقوقم به زیارت امام رضا (ع) رفتم

سید جواد حسینی متولد 1350 در منطقه راوند شهرستان کاشان است. در سال 1368 فعالیت خود را دانشگاه علوم پزشکی کاشان آغاز کرده و در حال حاضر در آستانه بازنشستگی می باشد.

پیش از ورود به دانشگاه در کجا مشغول فعالیت بودید؟

قبل از اینکه در دانشگاه به کار مشغول شوم در یک جوشکاری فعال بودم و روزی حلال کسب می کردم.

آیا از شغل خود رضایت دارید؟

بلی و از این بابت بسیار خدا را شاکر و خرسند هستم.

در طول خدمت در چه حوزه هایی اشتغال داشتید؟

در حوزه های متنوعی همچون خدمات، پیک و مهمانداری فعالیت داشتم.

ارزشمندترین فعالیت شما در طول خدمت چه بود؟

به نظر خودم ارزشمندترین فعالیت من در این دوران خدمت به همکارانم بوده است.

شیرین ترین و تلخ ترین خاطرات زمان خدمت خود را بیان کنید:

شیرین ترین خاطره من مربوط به دریافت اولین حقوق از دانشگاه است که در آن زمان همراه با خانواده به پابوس آقا امام رضا(ع) رفتیم.

تلخ ترین خاطره هم مربوط به همین چند سال گذشته است و به دوره شروع بیماری کرونا برمی گردد که دوران سخت و تلخی را برای تمام مردم رقم زد.

کمی از کارهای روزمره خود برای ما بگویید؟

هر صبح قبل از طلوع آفتاب در محل کار حاضر می شوم و فعالیت خود را آغاز میکنم و تا ساعت 16 نیز این کار ادامه دارد، سپس به منزل رفته و در انجام برخی امور منزل نیز به خانواده کمک میکنم و در پایان روز برای اقامه نماز جماعت مغرب و عشا در مسجد محل حاضر می شوم.

در اوقات فراغت چه کاری انجام می دهید؟

در هر فرصتی که به دست بیاورم به عیادت مادرم می روم و یا  به منزل دخترم رفته و با نوه ام مشغول گذراندن زمان می شوم.

چه نمره ای به خودتون می دهید؟

نمره را همکاران عزیز باید به من بدهند.

مهم ترین انتظار شما از دانشگاه چیست؟

پس از سی سال کار در دانشگاه هنوز قراردادی هستم، انتظار داشتم رسمی و استخدام شوم که اجابت نشد.

برنامه شما برای بعد از بازنشستگی چیست؟

در جستجوی شغل می باشم چون حقوق بازنشستگی کفایت امرار معاش نمیدهد.

تا بحال از شغل خود خسته شده اید؟

خیر

سخن آخر؟

از تمامی همکاران که در طول این سی سال با هم بوده ایم میخواهم که مرا حلال کنند و از همراهی آن ها در این سال ها تشکر میکنم.

اولین عبارتی که با دیدن کلمات ذیل به ذهن شما خطور می کند را بیان نمائید.

محله سید راوند: عید غدیر

خانواده: امید و دلگرمی

چای: روضه امام حسین

فرزند:  عسل