1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

در دانشگاه علوم پزشکی کاشان صورت گرفت:

انتصاب معاون جدید غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو این مراسم که با حضور مدیر حوزه ریاست دانشگاه، مدیران و کارمندان معاونت غذا و دارو در تاریخ 2/8/1401 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد، دکتر محمدرضا رشیدی به عنوان سرپرست جدید معاونت غذا و دارو معرفی و همچنین از تلاش های  دکتر محسن تقی زاده در زمان تصدی این پست تجلیل شد.

دکتر خاکساری ضمن اشاره به جایگاه معاونت غذا و دارو و اهمیت آن، از زحمات و تلاش های چندین ساله دکتر محسن تقی زاده بالاخص دوران شیوع ویروس کرونا  قدردانی نمودند.

دکتر محسن تقی زاده ضمن اشاره به گزارش مختصری از عملکرد معاونت غذا و دارو در سال های اخیر،  برای آقای دکتر محمدرضا رشیدی سرپرست جدید معاونت ، آرزوی توفیق و سربلندی و همچنین از کارکنان معاونت که در پیشبرد اهداف معاونت غذا و دارو مساعدت نمودند تشکر نمودند.

در ادامه این مراسم دکتر محمدرضا رشیدی سرپرست جدید معاونت ضمن قدردانی از زحمات آقای دکتر محسن تقی زاده در طول تصدی معاونت غذا و دارو  اظهار داشت: با همفکری و ارائه پیشنهادات سازنده می توان معاونت را در جهت دستیابی به اهداف که در نهایت منجر به رضایت عموم مردم خصوصا بیماران نیازمند از خدمات ارائه شده در این معاونت خواهد شد یاری نمایند.

در پایان این جلسه  مدیران و پرسنل معاونت غذا و دارو ضمن تشکر و تقدیر از زحمات و تلاش های دکتر تقی زاده در خصوص رشد و ارتقاء سطح کیفی معاونت، حضور دکتر رشیدی را خیر مقدم عرض نمودند

.

ساعت : 13:8 -  روز  : دو شنبه  - 2 /  8 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :383