1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

با اجرای طرح دارویار:

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: با اجرای طرح دارویار، ۳۶۶ قلم داروی پر مصرف و ضروری بیماری های مزمن مانند دیابت، فشارخون، قلبی عروقی و... بیمه شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محسن تقی زاده در نشست خبری مورخ 8/5/1401 در خصوص اجرای طرح دارویار، افزود: ۴۲ ملکول دارویotc شامل ۱۱۹ قلم دارو که تاکنون تحت پوشش بیمه نبوده نیز در قالب این طرح با نسخه پزشک تحت پوشش بیمه قرار می گیرد.

وی، با اشاره به اینکه داروهای خارجی بدون افزایش قیمت طبق روال گذشته عرضه می شود، تصریح کرد: بیماران مزمن ضمن مراجعه دوره‌ای برای ویزیت مجدد، داروی خود را به اندازه مصرف آن دوره تا ویزیت بعدی دریافت می‌کنند.

دکتر تقی زاده یادآور شد: در این طرح با انتقال یارانه دارو از طریق بیمه‌ها به مردم، پوشش بیمه‌ای داروها افزایش یافته و اقلام بیشتری از داروها تحت حمایت بیمه‌ها قرار می گیرد و در عین حال قیمت دارو را به سمت واقعی شدن سوق دهد، با این شرط که "پرداختی از جیب بیمار" نه تنها افزایش نیابد، بلکه در برخی اقلام کاهش قیمت نیز خواهد داشت.

وی، برقراری پوشش بیمه ای برای داروهایی که پیش از این تحت شمول حمایت های بیمه ای نبوده اند، کاهش کمبودهای دارویی، منطقی شدن تجویز و  مصرف دارو، کنترل قاچاق معکوس و رشد صادرات رسمی دارو، حمایت ویژه از داروهای مصرفی بیماری های مزمن، خاص و صعب العلاج و نیز حذف واسطه‌ها و سودجویان، رفع کمبودهای دارویی، بهره‌مندی همه اقشار مردم از یارانه دارو، بیمه افراد فاقد بیمه و جلوگیری از قاچاق دارو از دیگر مزایای این طرح برشمرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با بیان اینکه بالغ بر شش میلیون نفر از افراد فاقدپوشش بیمه‌ای در قالب این طرح به مدت 3 ماه صورت رایگان تحت پوشش بیمه همگانی سلامت قرار می‌گیرند و پس از آن پرداخت حق بیمه به صورت پلکانی و دهک های افراد تعیین می گردد، ادامه داد: توزیع یارانه دارو متناسب با نیاز بیماران فارغ از سطح درآمد آنها و بهره‌مندی همه دهک های درآمدی جامعه از یارانه دارو از مزایای مهم این طرح است.

شهروندان می توانند جهت هرگونه سوال در ساعات اداری با شماره تلفن 190 و 03155473026 تماس حاصل نمایند.

ساعت : 8:9 -  روز  : یکشنبه  - 9 /  5 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :28