1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اعلام کرد:

بیمه رایگان برای افراد فاقد بیمه در طرح دارویار

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان ، معاون غذا و دارو  با اعلام اینکه هموطنان فاقد بیمه می‌توانند پس از طی مراحل نام نویسی، از بیمه رایگان استفاده کنند، گفت: افرادی که تحت پوشش بیمه نیستند، می توانند با مراجعه به سامانه بیمه سلامت نسبت به بیمه خود اقدام و از فرصت سه ماهه بیمه رایگان استفاده کرده، سپس در آزمون وسع بیمه سلامت شرکت و از نحوه شرایط استفاده از بیمه مطلع شوند.

دکتر محسن تقی زاده  از حمایت افراد فاقد پوشش بیمه در طرح دارویار خبر داد و اعلام کرد: در این طرح کسانی که هیچ بیمه‌ای نداشتند، بدون در نظر گرفتن دهک بندی، به مدت سه ماه بیمه رایگان برای آنان برقرار می ‌شود.

او با بیان اینکه در طرح ملی دارویار حدود شش میلیون از مردم کشور بیمه شده اند، افزود در حال حاضر نیز بیمارانی که تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند و در بخش ‌های بستری و سرپایی بیمارستان حضور دارند، مشمول حمایت بیمه سلامت قرار می گیرند.

ساعت : 13:41 -  روز  : شنبه  - 8 /  5 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :38