1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

همه چیز درباره طرح "دارویار"و اصلاح سیاست‌های ارزی دارو

معاون غذا و دارو دانشگاه، با مثبت توصیف کردن اجرای طرح دارویاری در کشور گفت: طرح دارویاری نه تنها هزینه‌ای به مردم تحمیل نمی‌کند بلکه موجب کاهش هزینه‌های دارویی مردم می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکترمحسن تقی زاده، با اشاره به مزایای طرح دارویاری از 23 تیر ماه، اظهار داشت: توزیع یارانه دارو متناسب با نیاز بیماران، بهره مندی همه دهک های درآمدی از یارانه دارو، عدم تغییر پرداخت از جیب بیماران و در مواردی کاهش آن و اجرای بیمه همگانی سلامت برای افراد فاقد بیمه از مزایای این طرح است.

وی، برقراری پوشش بیمه ای برای داروهایی که پیش از این مشمول حمایت های بیمه ای نبوده اند، کاهش کمبودهای دارویی، منطقی شدن تجویز و مصرف دارو، کنترل قاچاق معکوس و رشد صادرات رسمی دارو، حمایت ویژه از داروهای مصرفی بیماری های مزمن، خاص و صعب العلاج و نیز حذف واسطه‌ها و سودجویان، رفع کمبودهای دارویی، بهره‌مندی همه اقشار مردم از یارانه دارو، بیمه افراد فاقد بیمه و جلوگیری از قاچاق دارو از دیگر مزایای این طرح برشمرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با بیان اینکه بالغ بر شش میلیون نفر از افراد فاقدپوشش بیمه‌ای در قالب این طرح به مدت 3 ماه صورت رایگان تحت پوشش بیمه همگانی سلامت قرار می‌گیرند و پس از آن پرداخت حق بیمه به صورت پلکانی و دهک های افراد تعیین می گردد، ادامه داد: توزیع یارانه دارو متناسب با نیاز بیماران فارغ از سطح درآمد آنها و بهره‌مندی همه دهک های درآمدی جامعه از یارانه دارو از مزایای مهم این طرح است.

وی، با اشاره به تغییر قیمت برخی اقلام دارویی در اجرای این طرح گفت: در قالب این طرح تغییر قیمت دارو از جیب مردم پرداخت نمی‌شود بلکه این تغییر قیمت فقط برای دولت و بیمه‌ها اعمال می‌شود و همچنین ۱۱۹ قلم داروی(OTC) با تایید شورای عالی تحت پوشش بیمه  قرار گرفت و به علاوه ۳۶۶ قلم داروی پر مصرف و ضروری بیماران قلبی، دیابت و فشار خون و ... در بیمه قرار گرفتند.

دکتر تقی زاده گفت: مردم باید بدانند که با اجرای این طرح پرداخت از جیب آنها نسبت به قبل از اجرای طرح افزایش نخواهد یافت زیرا نقش بیمه‌ها در پوشش قیمت‌ها به خوبی تاثیرگذار خواهد بود تا مردم متحمل هزینه‌های اضافی در پرداخت دارو نشوند البته در این زمینه هم مردم باید این مسایل را مورد توجه داشته باشند که از مصرف خودسرانه دارو پرهیز کنند، حتما برای تهیه دارو با نسخه پزشک اقدام کنند زیرا مسیر تهیه دارو باید از نسخه نویسی الکترونیک طی شود.

شهروندان می توانند جهت هرگونه سوال در ساعات اداری با شماره تلفن 190 و 03155473026 تماس حاصل نمایند.

ساعت : 11:33 -  روز  : یکشنبه  - 2 /  5 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :49