1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

اقدام جدید معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

تهیه دارو از طریق ارسال پیام به شماره ۰۹۹۲۳۲۳۸۶۷۷

به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، شهروندان کاشان و آران و بیدگل می توانند به منظور راهنمایی جهت تهیه و تامین داروهای کمیاب خود به شکل غیر حضوری اقدام کنند.

به گزارش وب دا، در اطلاعیه این معاونت آمده است: همشهریان گرامی می توانند برای تهیه کلیه داروهایی کمیاب خود، تصویر واضح نسخه، کد ملی و یا نام دارو را به شماره 0992328677 در واتساپ و یا ایتا ارسال نمایند.

پس از راهنمایی، عکس حواله برای بیمار و موسس داروخانه ارسال می شود و بیمار به داروخانه مورد نظر مراجعه می کند.

کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ساعات اداری پاسخگوی شهروندان  هستند.

ساعت : 9:31 -  روز  : دو شنبه  - 19 /  2 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :78