1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

پیام معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس

معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس، پیامی صادر کرد.

بسمه تعالی

دفاع مقدس، طلیعه جاودانه غرور ملی است؛ هنگامه اتحاد و همبستگی ملی مردم در دفاع از شریعت اسلام و مرزهای سرزمینی است که با نثار خون پاک فرزندان این مرزو بوم و ایثار و مجاهدت های مثال زدنی آنها جاودانه شد و دنیا دید که چطور دلیرمردان ایران اسلامی در سایه رهبری حکیمانه حضرت امام خمینی(ره)، دشمن را به عقب رانده و حتی اجازه دست درازی به یک وجب از خاک میهنمان را ندادند. اکنون فرزندان روح الله در ادامه تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و مسیر رهنمودهای پیر جماران، غیرتمندانه پشتیبان پرچمدار انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) هستند تا دوشادوش یکدیگر مسیر توسعه و پیشرفت میهن را تحقق ببخشند.

همواره در دفاع از کشور در زمان دفاع مقدس شاهد رشادت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان اسلام در جبهه‌های حق علیه باطل بوده ایم . هم اینک این ایثارگری‌ها را در فداکاری های کادر درمان و جامعه پزشکی شاهد هستیم که از جان خود در شرایط سخت کرونایی گذشتند و تلاش آنان در کاهش آمار مرگ ومیر و کاهش بستری ها در دوران کرونایی گواه این ادعاست. ایثارگری جامعه دانشگاهی و پزشکی در راه مبارزه با این بیماری در پرتو روحیه از خود گذشتگی و ایثارگرانه‌ای است که در ادامه مسیر دفاع مقدس به وجود آمده است.

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل، شهیدان والامقام دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدرمدافع سلامت و تبریک هفتۀ دفاع مقدس، سربلندی و عزت برای مردم ایران و توفیق روزافزون مدافعان سلامت را در جبهه مقابله با بیماری کرونا از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

دکتر محسن تقی زاده

معاون غذا و دارو

ساعت : 9:11 -  روز  : یکشنبه  - 4 /  7 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :43

Error for portal93