1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دانشگاه برگزار شد

جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر مروجی رئیس دانشگاه در این جلسه، نقطه نظرات خود را در خصوص تجویز منطقی داروها بالاخص داورهای مورد استفاده در کووید -19 ارائه کرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه نیز در این نشست، ضمن اشاره به اهداف و رسالت کمیته تجویز و مصرف منطقی داروها، بر اهمیت رعایت پروتکل های درمانی در درمان بیماران مبتلا به کرونا تاکید نمود.

دکتر بنفشه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز، به ارائه مطالبی در خصوص داروهای مورد استفاده برای درمان بیماری کووید ۱۹ و بیماری قارچ سیاه یا موکورمایکوزیس پرداخت.

دکتر کتایون خاموشی متخصص بیماری های عفونی نیز، مطالبی در خصوص پروتکل های مورد استفاده در دنیا و ایران در درمان بیماری کرونا را ارائه نمود.

لازم به ذکر است: در پایان مصوب گردید با استفاده از ظرفیت های شهرستان و همکاری با سایر سازمان ها و فضای مجازی به آموزش عامه مردم  با هدف افزایش سطح آگاهی مردم در خصوص دارو درمانی دوران کرونا پرداخته و همچنین با همکاری معاونت های آموزشی، درمان و غذا و دارو دانشگاه کارگاه های بازآموزی جهت پزشکان درمانگر بیماری کرونا برگزار شود.

شایان ذکر است: همچنین تشکیل زیرگروه های  مرتبط با تجویز مصرف منطقی داروها توسط معاونت غذا و دارو شکل گرفته و پس از بررسی عملکرد پزشکان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان که با همکاری سازمان نظام پزشکی، معاونت درمان و سازمان های بیمه گر صورت خواهد گرفت، اقدامات ارشادی و اطلاع رسانی به پزشکان صورت گرفته و گزارش آن در جلسه بعدی کمیته ارائه شود.

ساعت : 12:56 -  روز  : شنبه  - 20 /  6 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :37

Error for portal93