1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

به مناسبت روز داروساز

تقدیر از انجمن داروسازان کاشان و گروه فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو به مناسبت گرامیداشت ۵ شهریور روز حکیم زکریای رازی که مصادف با روز داروساز می باشد با حضور در دفتر جناب آقای دکتر حمید رضا بنفشه از رئیس محترم انجمن داروسازان کاشان تقدیر و تشکر نمودند.

معاون غذا و دارو در این دیدار داروسازان را یکی از ستون‌های اصلی نظام سلامت در حوزه های صنعت داروسازی و همچنین تامین و عرضه دارو  و پاسخ به نیاز های مردم در داروخانه ها بالاخص در دوره هم گیری ویروس کرونا برشمرد و از همکاری انجمن داروسازان شهرستان ها با اهداء لوح تقدیر نمودند.

به گزارش این خبر دکتر محسن تقی زاده به همراه جمعی از همکاران معاونت غذا و دارو به همین  مناسبت در گروه فارماکولوژی دانشکده پزشکی حضور به هم رساندند و از سرکار خانم دکتر اعظم مصداقی نیا (مدیر گروه فارماکولوژی دانشکده پزشکی) و جناب آقای دکتر علی عابد (عضو هیئت علمی دانشگاه) با اهدای لوح تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

ساعت : 9:18 -  روز  : یکشنبه  - 14 /  6 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :262

Error for portal93