1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

معاون غذا و دارو به مناسبت سالروز تولد زکریای رازی و روز دارو ساز از مقام داروسازان تجلیل نمودند.

معاون غذا و دارو دانشگاه به همراه مدیر دارویی و همکاران داروساز معاونت، با حضور در منزل شهید والامقام جانباز، دکتر عباس یوسفی از خانواده محترم ایشان با اهداء لوح و سبد گل تجلیل و یاد و خاطره شهید دکتر عباس یوسفی را گرامی داشتند.

دکتر تقی زاده از تلاش خالصانه آن شهید گرانقدر در دانشگاه و نیز ارائه خدمات دارویی به مردم عزیز کاشان در طول عمر با برکت خود تقدیر و آرزوی ارائه بهترین خدمات توسط داروخانه شهید یوسفی را به مردم عزیز کاشان نمودند.

معاون غذا و دارو همراه با داروسازان معاونت به مناسبت روز داروساز در دفتر مدیر محترم درمان سازمان تامین اجتماعی شهرستان های کاشان و اران و بیدگل، جناب آقای دکتر محمد علی حق پناه، ضمن تبریک روز داروساز از مساعدت های سازمانهای بیمه گر بخصوص سازمان تامین اجتماعی در این ایام سخت کرونا تقدیر و تشکر نمودند

دکتر تقی زاده در این دیدار به نقش مهم داروسازان در زنجیره درمان اشاره و با اهداء لوح از زحمات آقای دکتر حق پناه در راستای تعامل، همکاری  و تلاش های شبانه روزی با دانشگاه علوم پزشکی و داروخانه های بخش خصوصی در تامین داروهای بیماران، بخصوص بیماران مبتلاء به کرونا تجلیل نمودند.

ساعت : 9:10 -  روز  : یکشنبه  - 14 /  6 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :203

Error for portal93