1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

مراسم گرامیداشت روز داروسازتوسط معاونت غذا و داروبرگزار شد

بزرگداشت روز زکریای رازی، دانشمند و شیمی دان بزرگ ایرانی روز داروساز با حضورمعاون غذا و دارو، رئیس انجمن داروسازان کاشان،کارشناسان دارویی، موسسین و مسئولین فنی داروخانه های شهرستان کاشان در محل سالن دکتر قریب دانشگاه علوم پزشکی شهرستان کاشان پزشکی شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا ودارو کاشان، طی مراسمی از کلیه داروسازان و کارشناسان دارویی ستادی و بیمارستانی  و داروخانه های شبانه روزی  تقدیر شد و یاد و خاطره شهید جانباز دکتر یوسفی و دکتر ابوالفضل شمس الدین گرامی داشتند.

دکتر محسن تقی زاده ضمن بزرگداشت روز زکریای رازی، حکیم، دانشمند و شیمی دان بزرگ ایرانی روز داروساز را فرصت مناسبی برای یادآوری و تجلیل از نقش مهم داروسازان در چرخه نظام سلامت، عنوان نمود.

معاون غذا ودارو افزود: جایگاه کلیدی داروساز در تامین و در اختیار قرار دادن دارو در تمام ایام سال و در شرایط خاص فعلی با علم به تحریم های ظالمانه بر علیه ملت ایران بسیار مهم است و لبخند بیمار در تامین دارو و توضیحات مرتبط با آن رضایت مردم و خداوند متعال را در پی خواهد داشت.
وی به همین مناسبت از کلیه داروسازان عزیز  و فرهیخته تقدیر و تشکر نموده و برای آنان آرزوی سلامتی نمود.

دکتر حمیدرضا بنفشه رئیس انجمن داروسازان در این مراسم ضمن عرض تبریک روز داروسازاز زحمات خالصانه داروسازان بزگوار و پرتلاش که علارغم تمام سختی ها و محدودیت های دوران کرونا در تامین دارو و تجهیزات  تشکر نمود.

رئیس محترم انجمن داروسازان کاشان به نقش مهم و توانمند داروسازان در دوران شیوع ویروس کرونا در خصوص تولید داروهای کرونا و واکسن اشاره نموند و برای تمام داروسازان آروزی سلامتی نمودند.

در ادامه آقای دکتر رضا شب زنده دار یکی از پیشکسوتان داروسازان شهرستان کاشان مقام حکیم، دانشمندزکریای رازی را گرامی داشت و از تلاش و زحمات شبانه روزی داروسازان قدردانی نمود.

لازم به ذکر است است در پایان از داروسازان منتخب دانشگاه و همچنین موسسین محترم داروخانه های شبانه روزی و منتخب تقدیر به عمل آمد .

ساعت : 13:37 -  روز  : سه شنبه  - 9 /  6 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :220

Error for portal93