1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

پیام معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت روز کارمند

چهارم شهریورماه هرسال و در هفته دولت، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والا مقامی چون، شهید محمد علی رجایی و شهیدباهنر و روز کارمند است. این روز یادآور تلاش های بی وقفه گروه بزرگی از جامعه و انسان های شایسته ای ست که با هدف خدمت به مردم و توسعه کشور و کسب رضای خداوند مصمم در این مسیر گام بر می دارند.

تلاش های کارمندان دانشگاه علوم پزشکی پس از شروع اپیدمی کرونا در شهرستان به حدی بود که تاثیر روشنی بر موفقیت مدیریت کرونا داشته و علی رغم محدودیت های دشوار، موجب درخشش حوزه سلامت در این برهه گردید.

اینجانب روز کارمند را به تمامی همکارانم ، کارکنان تلاشگر دانشگاه علوم پزشکی کاشان تبریک می گویم و از فعالیت های شایسته این عزیزان در راستای دستیابی به اهداف دانشگاه به ویژه در روزهای سخت مبارزه با کرونا،‌ صمیمانه قدردانی می کنم.

ساعت : 13:35 -  روز  : چهار شنبه  - 3 /  6 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :392

Error for portal93