1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

معاون غذا و دارو با تبریک روز پزشک، یاد و خاطره شهدای سلامت را گرامیداشت

دکتر محسن تقی زاده  با گرامی داشتن یاد شهیدان مدافع سلامت کاشان دکتر محمد زارع و دکتر مجید فرهاد در پیام تبریک روز پزشک نوشت :

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، متن پیام به این شرح است:

هو الطبیب

یکم شهریور، زادروز پزشک شهیر و نامی ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سیناست که به حق به نام روز پزشک نام‌گذاری شده است‌.

پزشکان، پیش‌قراولان عرصه سلامت در تمام برهه‌های حساس و سخت از سال‌های حضور داوطلبانه در جبهه‌ها تا حضور جهادی در مناطق محروم در سال‌های سازندگی، از حضور در حوادث و بلایای طبیعی تا همین هجده ماه اخیر و شیوع پاندمی سهمگین کرونا، به فرموده خداوند در قرآن در زمره و السابقون السابقون، در کنار مام وطن و در دل خطر، مشغول خدمت بودند و به رسم طبیب بودنشان که مظهر اسماء الحسنی الهی است، بر قول و فعل خود پابرجا خواهند ماند.

طی یک سال و نیم اخیر که بیماری و هراس، زلف خود را به سلامت و آرامش مردم گره می‌زد و کرونا چون شبی تاریک و طولانی بر دنیا چادر می‌گستراند، این پزشکان و کادر درمان بودند که با جان خود، چراغ این شب تاریک شدند.

سپید جامگانی که تا ابد در محضر الهی و پیشگاه ملت رو سپیدتر از همیشه‌اند و تاریخ به این جان‌فشانی‌ها و نغمه خرم زندگی‌بخش که پزشکان با بذل جان خود آن را نواختند، شهادت خواهد داد و در صفحه گیتی به یادگار خواهد ماند.

امروز بهترین فرصت برای تکریم و تقدیر از قهرمانانی است که در میانه میدان نبرد تن‌به‌تن با بیماری، جان‌پناه مردم خود شدند، پیامبرانه ایستادند و با دم مسیحایی، امید و سلامتی بر کالبد بیماران دمیدند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت به‌ویژه پزشکان که بیش‌ازپیش به جامه و جامعه پزشکی آبرو بخشیدند، به پزشکان عزیز ادای احترام می‌کنم و با بضاعت اندک خود، قدردان تلاش‌ها و ایثارگری شما هستم.

این روز بزرگ را به حضور پزشکان و اساتید ارجمند، همکاران محترم تبریک عرض نموده و دوام توفیقات و مزید صحت و سلامت این عزیزان را در راه خدمت به دردمندان و بیماران مسألت دارم. پاینده باد دستان شفابخشتان و جاودانه باد نام نیکویتان.

دکتر محسن تقی زاده

معاون غذا و دارو

ساعت : 13:36 -  روز  : سه شنبه  - 2 /  6 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :436

Error for portal93